Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:54 | May 22, 2018

WE MEET AGAIN SAN SEBASTIÁN

san sebastian

En av kvällarna i Biarritz häromveckan så bestämde vi oss för att åka över till San Sebastián för lite kvällshäng efter surfet. Det är som att jag nästan kan känna hur endorfiner frigörs inom mig bara av att höra namnet på den platsen, jag älskar verkligen stämningen där. Tror detta var fjärde gången för mig där och senast var Tim och jag tvungna att spendera större delen av kvällen på en läkarmottagning på grund av hans öroninflammation (vi hann äta pinchos innan dock, viktigt), så det var härligt att få njuta av en mindre steril miljö den här gången. / One of our nights in Biarritz the other week we decided to head over to San Sebastián after our surf session to hangout for the evening. It’s almost like I can feel endorphins getting released inside of me only by hearing the name of that place, just love the whole vibe there. I think this was my fourth time but last time Tim and I had to spend most of the night at the doctor for his otitis (we managed to get ourself some pinchos before though, important) so it was nice to enjoy San Sebastián in a less sterile surrounding again.

san sebastian

Ett av alla hus längs hamnen / One of the houses along the small harbour

san sebastian

Vi promenerade en bit, stannade till på ett av alla ställen och började beställa lite olika pinchos… / We walked for a bit and then started to order some pinchos…san sebastian

…medan vi väntade på att få bord på Bar Ne Stor, eller rättare sagt ett av de få ståborden som står placerade längs med gatan. Liksom hela charmen med San Sebastián att man tar lite vad som finns, att käka och dricka lutandes på husväggen eller på trottoarkanten går lika bra. Och kan vi prata om det här stället! Det var nästan 3 år sedan jag var på just den här baren/restaurangen sist och det är verkligen sjukt och häftigt hur dofter, smaker och en plats i sig kan återskapa såna känslor. Det kan hända att allt förstärks och att jag inbillar mig just därför, men jag är fan övertygad om att de där tomaterna och vinet är ovanligt goda. Bästa stället. / …while we were waiting to get a table at Bar Ne Stor, or should I say one of the few tiny tables that you stand by along the alleys. That’s kind of the whole charm with San Sebastián, you just work with what you get whether it means leaning against the facades or even sitting on the ground while eating. And can we please talk about this place! It was almost 3 years ago I was at the exact same bar/restaurang and it’s crazy (and cool) how only the smell, taste or a place itself can recreate such feelings. I might exaggerate a bit, but I’m still convinced that those tomatos and wine are unusually good. Best place.

san sebastian

Och dessa pimientos!! Det härliga är att de i princip enbart serverar sina tomater, pimientos de padrón, bröd och kött (som jag skippade nu som vegetarian vecka 5 woho!). / And these pimientos!! They only serve their tomatos, pimientos de padrón, bread and meat (that I skipped this time as vegetarian week 5 woho!). 

san sebastian

HÄNGET <3 / THIS HANGOUT <3

san sebastian

Och efteråt köpte vi kokosglass innan vi rörde oss tillbaka mot Biarritz! / Ended with coconut ice cream before heading back to Biarritz

 

Puss & kram


5 kommentarer5 kommentarer om “WE MEET AGAIN SAN SEBASTIÁN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Have a couple things to say so I’ll make it quick! First of all, I’m so glad to hear you’ve been embracing the vegetarian lifestyle lately. Not only is is beneficial for your health and for the environment, but one person cutting out meat makes a huge different to the animals too! Those pimentos look amazing! I remember I had those once with my cousin in Florida and I’ve been trying to find a place that makes them ever since. The first shot is gorgeous how you captured the light reflecting on the water. Have a beautiful stay Lisa!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Absolutely love it! x

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • What an amazing place!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Åh, det bara vattnas i munnen av alla godsaker! ♡

  Reply
 • Magi! Har velat åka till både Biarritz och San Sebastían länge men ligger lite långt bort för den sponta långweekend jag skulle vilja göra (bor i Melbourne haha…)

  Reply