Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/May
20:15

LATE BREEZE

lisa olsson swimsuit lisa olsson swimsuit

Swimsuit, here! Belt, here! Trench coat, here! Shoes, here!

_

Brygghäng har blivit lite av en ny favoritaktivitet. Senast idag la Tim och jag oss och bara njöt av solen, åt glass, drack kaffe och gled runt på vår Vessla. Den här baddräkten är tack vare vädret därmed även en storfavorit just nu!! Har både burit den som den är men även som topp till ett par högmidjade jeans och sandaler/sneakers. Då är man liksom redo både för strosande på stan, ett möte eller kvällsdopp. Man måste ju tänka tidseffektivt här. Nu har jag glott i datorn lite för länge och ska istället försöka komma på vad man är sugen på för mat ikväll! Hoppas att ni haft en mysig helg och söndag. So long xx

_________________________________________

Translation: We’ve been hanging out here quite a lot lately. Today Tim and I spent a few hours in the sun just enjoying the weather, bought ice cream, coffee and cruised around on our Vessla. And thanks to summer in Stockholm this swimsuit is my new favorite!! Nice to wear both by itself or as a top together with high-waisted denim and sandals/sneakers. Then you’re ready for both a stroll in the city or a night bath. Happy Sunday! xx


7 kommentarer7 kommentarer om “LATE BREEZE”

    Din blogg krånglar så mycket just nu, ser inte headern och kan knappt scrolla ner till inläggen för att ett meddelande om att acceptera cookies kommer upp och vägrar åka bort! Detta när jag läser bloggen på mobilen, i safari på iPhone.

    Reply

    Jag vet, har också uppmärksammat det 🙁 De jobbar på att lösa problemen asap!! Tack för heads up

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.