Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:41 | June 3, 2018

SLIPPERS

nue notes fendi sandal lisa olsson nue notes fendi sandal lisa olsson

Dress, Nué Notes. Shoes, Fendi. Bag, J.W. Anderson.

_

Hej favoriter <3 Hur mår ni? Så här gled jag omkring i fredags när det var dags för AW med H&M följt av Veronica Maggio konsert på Cirkus. Väldigt mysig kväll! Såna sommar vibes. Fick massor av DM’s angående den här klänningen när jag postade en bild på min instagram story och den kommer alltså från danska märket Nué Notes. Köpte den av Hanna  i samband med vår senaste bloppis (kunde inte låta bli hehe) så den kommer tyvärr inte från en ny kollektion, men visst är den fin!! Den här helgen tycker jag för övrigt gick lite väl fort va, det var ju nyss fredag?! Kom hur som helst precis hem efter en drömmiddag med Sania på Babette, vi har inte kunnat ses på ett bra tag pga massa jobb och fläng för oss båda så det var lite extra härligt att få catcha upp nu. Dags att sova, puss på er!

____________________________________________

Translation: Hey favorites <3 How are you? This was my look this Friday when I went for AW with H&M and concert by Veronica Maggio at Cirkus. Such a cozy night! True summer vibes. I received a lot of DM’s from you about this dress when I posted a picture of it on my instagram story and it’s from the Danish brand Nué Notes. Bought it from Hanna during our last flea market we had together (couldn’t resist hehe) so unfortunately it’s from an old collection, but so pretty right!! Anyhow I feel like this weekend went by too fast, wasn’t it Friday just now?! I just got home from a dreamy dinner though together with Sania at Babette, we haven’t been able to meet up for a while due to a lot of work for both of us so it was so nice to catch up again. Now time for some sleep, love! x


14 kommentarer14 kommentarer om “SLIPPERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här