Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:07 | June 5, 2018

SUNS OUT

lisa olsson triwa sunglassestriwa sunglasses lisa olsson triwa sunglassestriwa sunglasseslisa olsson triwa sunglasses

Get my sunglasses here! The code LISA gives you 20% off <3

_

I det här galna sommarvädret i Sverige så har ju solglasögonen blivit nästan mer viktiga att få med sig i väskan än hörlurarna på morgnarna. Och det här svarta paret tycker jag är så så fina!! Formen känns retro och klassisk på samma gång och passar just därför till exakt allt. Jag brukar ha problem med att många solglasögon glider ner på näsan efter ett tag när man rör sig eller böjer sig ner, men den här modellen sitter skönt och stadigt. Win!

_______________________________________________

Translation: In this crazy summer weather in Sweden right now my sunglasses has become almost more important that my headphones when I’m leaving my apartment in the morning. And I find these sunglasses so, so pretty!! The shape feels retro and classic at the same time, and goes with everything. I often have a problem with sunglasses gliding down on the nose after a while/when moving around, but this model stays on steady and comfortable. Win!


25 kommentarer25 kommentarer om “SUNS OUT”

  vart är smyckena ifrån??<3

  Reply

  Örhängen (de största) från Jane Koenig, mindre örhängen från Anine Bing, halsbandet minns jag tyvärr inte (står inget märke någonstans på det), armband från Blue Billie och ring från Anni Lu. Puss <3

  Reply

  Så så snygg du är Lisa! Var är t-shirten ifrån? Behöver verkligen perfekta vita t-shirtar. Eller om du har tips på var man annars hittar bra t-shirtar i nice kvalité <3

  Reply

  Vi har älskat den här uppsättningen. Vi uppmuntrar dig att välja rätt underkläder för detta! Kyssar!

  Reply

  Heej! Vart har du fotat detta? Skulle gärna vilja fota med den väggen 🙂

  Reply

  Mot en lägenhetsvägg längs Sveavägen (vet tyvärr inte exakt adress men nära rondellen innan Hagaparken ;)). Det såg inte alls speciellt kul ut runt omkring utan det var bara just den här lilla delen haha, men fake it til’ you make it eller hur!

  Reply

  Tittar in igen och läser. Tycker fortfarande att detta var spännande. Massa kommentarer. Sammansatt och intressant om jag får säga så. I alla fall betydligt bättre är spelet som svenska landslaget presterade mot Peru o går då resultatet blev 0-0. Själv fick jag Goolga efter en bra e-handelssida för att inte bli helt uttråkad. Då är det uppiggande med denna bloggen som tröst.

  Reply

  Hi Lisa,

  The photos are so beautiful and you look great. Could you please tell me where the skirt is from? It looks wonderful 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här