Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:15 | June 14, 2018

RUFFLE

reformation cordova dress lisa olsson reformation cordova dress lisa olsson reformation cordova dress lisa olsson

Dress, Reformation (here!). Blazer, & Other Stories (here!). Shoes, Dr. Martens.

_

Den här klänningen har blivit lite utav en favorit. Och framför allt att bryta av med kängor och en oversized blazer. Men såklart drömmig i sig själv också. Sitter och försöker få undan lite tråkjobb innan det är dags för garden party med Glossier för att fira deras lansering i Sverige idag! Känns som att jag har urinvägsinfektion som smugit sig på idag dock, så seegt…men hoppas att det inte blir så mycket värre. Hoppas att ni har en fin torsdag, hur galet att det redan är fredag och helg imorgon?! Puss <3

______________________________________________

Translation: This dress has simply become one of my favorites atm. Especially combined with boots and an oversized blazer. But of course quite dreamy to wear by itself too. I’m trying to check off today’s to do list before it’s time for garden party with Glossier tonight to celebrate their launch in Sweden today! It feels like I’m starting to get UTI though so I’m just hoping it won’t get any worse…anyway, hope you’re having a great Thursday. Crazy it’s already Friday and weekend tomorrow?! Love <3


5 kommentarer5 kommentarer om “RUFFLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här