Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:14 | June 27, 2018

COPENHAGEN DAY THROUGH MY PHONE

Att vakna hemma till sånt här ljus klockan 06.11 måste ju vara det bästa med den här tiden på året. Hur som helst så fångade jag lite snapshots med mobilen under dagen idag så tänkte att jag lika gärna kunde samla ihop det i ett “min dag i bilder” inlägg. En betydligt mer glamorös dag än en vanlig dag dock, men ändå! / To wake up with this light outside at 6 AM in the morning, must be the best thing about this time of the year. Anyhow I’ve been taking some snapshots with my phone all day so thought I’d just put it together in a “my day in photos” post here. A more glamorous day than usual though so not really a normal day, but anyway!

För idag innebar nämligen att jag fick återförenas med älskade Köpenhamn igen! Är här tillsammans med Sania för ett jobb i form av fotografering imorgon. Kan verkligen sakna närheten till den här staden med tanke på att jag kommer från Malmö och hängde här betydligt oftare förr. Det är ju någonting med fasader i färg också va. / Because today I finally got reunited with lovely Copenhagen together with Sania for work here until! Sometimes I really miss to have this city closer since I’m from Malmö. And it’s something special about all these colorful houses right. 

Efter lunchmöte med Dior (som några av er verkar ha snappat upp via insta att jag jobbar och kommer jobba en hel del med framöver, så roligt!) så passade vi på att kolla in nya Maison Christian Dior på Illum. Fin set-up och fantastiska dofter! Bra presenttips om man vill treata någon lite extra. / After lunch meeting with Dior (that some of you have noticed that I’ve started working with and will do ahead, so fun!) we took the chance to check out the new Maison Christian Dior at Illum. Pretty set-up and great fragrances!

Hallåja!

Grejen är ju att jag oftast kollar lika mycket på inredningen som på själva kläderna, väskorna etc i en nice butik. Som här till exempel, kolla bara på det här vackra bordet/bänken/vad det nu än är?! Hade jag gärna haft som golv, nattduksbord eller (och*) badrum hemma. / The thing is that I most of the time look at the interior as much as the actual clothes, bags etc when I’m at a store. Like here, just look at this table/bench/whatever it is?! I’d love that as a floor, bedside table or (and*) bathroom at home. 

Svängde förbi Skt. Peders Bageri och köpte bullar, tips tips!! / Went by Skt. Peders Bageri for cinnamon buns, tips!!

Sen landade vi på hotellet och möttes av det här ljuset som man ju är så svag för.  / Then we checked in at the hotel and I’m so weak for this kind of light.

Hann tack och lov se andra halvlek av fotbollen och TUR var väl det!!! Heja! / Thankfully we managed to watch the second half of the football and just YES!! Go Sweden! 

Som sagt, ljuset på rummet. / Again, this light in the room.

…och resten av kvällen har jag faktiskt spenderat exakt här, i morgonrock med datorn på magen och köttat jobb med Rättegångspodden i bakgrunden. Imorgon är det dags för plåtning! Puss & god natt <3 / …and the rest of the night I’ve basically just spent here, in a robe with my computer checking off a lot of work with podcasts in the background. Tomorrow it’s time for photo shoot all day! Good night, love xx


4 kommentarer4 kommentarer om “COPENHAGEN DAY THROUGH MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här