Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:24 | June 28, 2018

CRÈME

beige pants fendi sandal lisa olsson beige pants fendi sandal lisa olsson beige pants fendi sandal lisa olsson

Pants & belt, Mango. Shoes, Fendi. T-shirt, Weekday. 

_

Hej på er! Så här gled jag runt i Köpenhamn igår. Värmen bestämde ju sig för att göra comeback så det var t.o.m. lite för varmt att gå klädd så här, i-landsproblem kallar vi väl det? Idag har Sania och jag varit och plåtat hela dagen och avslutat med pizza, pasta och San pellegrino för att fira lite efteråt. Imorgon är det ju tydligen redan fredag (hur?!) och jag hoppas på att orka pallra mig ut och springa imorgon bitti och framkalla lite film innan agenturen som jag är på styr sommarlunch tillsammans med hela teamet. Det blir mysigt! Sov gott nu xx

_______________________________________________

Translation: Here’s yesterday’s look when I strolled around in Copenhagen. The heat decided to do a comeback so it was actually even to hot to walk around dressed like this. But that’s kind of an easy problem right? Today Sania and I have been away shooting all day and just finished off with pizza, pasta and San pellegrino to celebrate a little afterwards. Tomorrow it’s already Friday (how?!) and I’m hoping to get out for a morning run and develop some film before my agency is hosting a summer lunch together with the team. So cozy! Sleep tight xx


7 kommentarer7 kommentarer om “CRÈME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här