Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:31 | June 29, 2018

SMOOTH

lisa olsson surflisa olsson surf

Products from Venus

_

Hej gänget <3 Som ni kanske minns så var jag i Biarritz tidigare i våras tillsammans med Venus där vi surfade, lagade middagar, hängde i naturen och dessutom fick chans att krama om några favoriter från Surfakademin igen – allt i Venus anda. Naturen är för mig otroligt viktig som ni vet och har alltid varit, och jag märker att den bara får en alltmer central del i mitt liv ju äldre jag blir. Att vara nära naturen har på något sätt blivit min frizon där jag känner mig levande, får chans att samla ny kraft och inspiration. Venus budskap som brand har en stark koppling till just naturen och havet och är därför även det naturliga valet för mig och har varit i många år när jag köper produkter inom den kategorin. Jag använder Embrace Sensitive hyveln tillsammans med gelen när jag är hemma och den lilla, the Snap som kommer med ett tillhörande fodral när jag är på resande fot. Ett bra allround-kit så att jag är redo när och vart jag vill helt enkelt. xx

_____________________________________________________

Translation: Hey team <3 As you might remember I was in Biarritz earlier this spring together with Venus where we surfed, made dinner at the house, hangout in nature and also got the chance to meet some favorites from Surfakademin again – everything in true Venus spirit. For me nature is extremely important and has always been, and I notice that it only becomes a more central part of my life the older I get. To be close to nature has simply become a free zone for me where I feel alive, reload with new energy and inspiration. Venus brand message has a strong connection to nature and the sea and therefore they are the natural choice for me when it comes to products in their category. I use the Embrace Sensitive razor together with the shave gel when I’m at home and the small one, the Snap that comes with a case when I’m traveling. A good allround kit to keep me ready whenever and wherever I want. xx


3 kommentarer3 kommentarer om “SMOOTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här