Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03
/July
23:06

MAXI COLORS

SAND copenhagen lisa olsson SAND copenhagen lisa olsson SAND copenhagen lisa olsson

Dress, SAND Copenhagen. Shoes, Fendi.

Hej på er <3 Onsdag och jag har bara ägnat dagen åt jobb, sprungit en runda (har ju på något otippat och skönt sätt börjat uppskatta att springa, trodde aldrig att det skulle ske) och såklart kollat fotbollen. Mötte upp Lovisa för häng på Urban Deli och stämningen blev ju inte HELT fel direkt, go Sverige!! Sjukt kul. Stannade kvar efteråt och käkade lite mat, snackade och bara myste. Hörs snart babes! x

____________________________________________________

Translation: Hey you <3 Wednesday and I’ve spent the day with work, a run (since I’ve in some weird but nice way have started to enjoy running, didn’t see that coming) and of course watching the football. Met up with Lovisa at Urban Deli and of course the whole atmosphere was amazing during the whole game, go Sweden!! Afterwards we stayed for some food and talking for a few more hours. Talk soon babes! x


5 kommentarer5 kommentarer om “MAXI COLORS”

    Så himla härligt att följa dig! Vart kommer halsbandet ifrån? Passar till allt ju.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.