Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:47 | July 12, 2018

BURNT RED

35mm film with Amanda Gylling

_

Hej bästa ni. Har inte varit på benen mycket de senaste dagarna kan jag ju säga. Febern slog till igår och var riktigt sänkt så har knappt ens orkat öppna datorn. Lite lite piggare idag, så glad så länge det går åt rätt håll! Den här veckan var ju egentligen den med mest jobb och måsten att göra innan vi åker ner till sommarstugan imorgon ikväll, med andra ord den absolut sämsta tajmingen att bli sjuk. Men är det inte alltid så, haha? Kanske kroppens sätt att säga åt en att chilla lite också, det löser sig ju alltid i slutändan…nu ska jag äta lite sen middag här och fortsätta kolla på Gåsmamman. Har ni sett det? Jag är ju lite extra svag för kriminalserier generellt. Puss så länge <3

______________________________________________

Translation: Hey babes. I haven’t left bed the last days basically, got some bad fever yesterday and just zero energy to even open up the computer. Feeling a bit better today though! This week was actually supposed to be the one filled with most work and to-do’s since we’re going to our summer house tomorrow night, so it couldn’t be worse timing to get sick. But isn’t it always like that, haha? Maybe it’s also the bodies way to tell you to chill a little, it always turns out fine in the end. Now I’ll have some late dinner and keep watching Gåsmamman, a Swedish crime series. Love <3


5 kommentarer5 kommentarer om “BURNT RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här