Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:56 | July 16, 2018

COUNTRYSIDE

Nu har vi äntligen landat i sommarstugan! Stannar här i två veckor innan vi glider vidare till Gotland och jag kunde inte vara mer taggad. Det här är verkligen min favoritplats på jorden. Det enkla är ju oftast det allra bästa. Haft en supermysig dag ute på en ö här i närheten, en del seglade över och en del paddlade kajak – sen slappade vi i solen i några timmar. Full aktivitet varvas med noll aktivitet om vartannat här kan man säga. Fick ögonmigrän för nån timme sen och var tvungen att bara ligga ner ett tag, bättre nu men sjukt obehagligt när det händer. Har ni också problem med det? Tror det är en kombination av att jag stressat en del de senaste veckorna (och nu börjar slappna av), sol och starkt ljus. Nu ska vi grilla här, paella!! Följt av kortspel kan man ju gissa. So long babes

___________________________________________________

Translation: Now we’ve finally entered the countryside and our summer house! We’ll be staying here for two weeks before we head over to Gotland and I couldn’t be more excited. This really is my favorite place on earth. The most simple and real things and places are always the best in the end, right. We had such a cozy day, day trip over to an island nearby. Some took the boat, some went for kayaking. Full on activity and zero activity are the only two modes here basically. Now we’re about to do some barbecue, paella I think!! And I’m guessing followed by some card games. So long babes


8 kommentarer8 kommentarer om “COUNTRYSIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här