Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:56 | July 22, 2018

UFO

Jag har hört talas om, sett och hört mycket om hudvårdsmärket FOREO men inte själv testat på produkterna förrän några veckor sedan. Jag är alltid supernoga med solkräm i framför allt ansiktet, men utsätter fortfarande min hud för ganska mycket exponering i solen framför allt här på landet i sommar – så därför känns det som den mest optimala perioden att även utsätta huden för lite extra fukt och kärlek!

FOREO har ett helt gäng olika produkter inom sitt sortiment, men lanserade nyligen UFO som är en ansiktsborste kombinerat med en smartmaskbehandling kan man säga. Man fäster alltså de olika UFO-maskerna på enheten (ovan använde jag Glow Addict masken) som då aktiveras genom dels 1. värme som öppnar upp porerna, 2. T-Sonic- pulseringar som hjälper de aktiva ingredienserna att tränga in djupare i huden, 3. rött, blått och grönt LED-ljus som jobbar anti-aging, för mer lyster och mot akne och avslutningsvis 4. kyla för att ge fasthet i huden samt stänga in de aktiva ingredienserna. För att sammanfatta tekniken i en enkel 4-stegsmodell.

Foreo’s ansiktsborstar är gjorda av ultrahygiensikt silikon som förhindrar bakterietillväxt och kan tack vare materialet rengöras med tvål och vatten (duschvänlig t.o.m.) – dvs du behöver aldrig byta ut någon del, miljön tackar! Jag tycker den känns enkel att använda i ett smidigt format. Det här blir liksom av att få in i sin vardagliga hudvårdsrutin, i jämförelse med dyra ansiktbehandlingar på en salong.

Håller er uppdaterade när jag använt produkten ännu lite längre! Puss <3

_______________________________________________

Translation: I’ve seen, heard and read a lot about FOREO but didn’t try their products until a couple of weeks ago. I’m always use high sun protection especially in my face, but right now on the countryside my skin still is exposed in a lot of sun – so therefore it feels extra important to give the skin a little extra hydration and love!

FOREO got some different products but recently launched one called UFO, you could say that it’s a face brush combined with a sheet mask treatment. You attach the UFO face masks on your UFO that activates thanks to 1. heat that open up the pores, 2. through T-Sonic pulses that helps the active ingredients to sink deeper into the skin, 3. with red, blue and green LED-light that works anti aging, gives glow and prevents acne and finally 4. cooling down the skin to bring firmness and maintain the active ingredients. Just to sum it up in 4 simple steps. Fore’s face brushes are made of ultra hygienic silicone that prevents bacterial growth and thanks to the material you can clean it simply with soap and water (even in the shower) – which means that you don’t have to replace any piece, more environment friendly! I find it cool and easy to use, in a great size.

I’ll keep you updated when I’ve used the products even longer! Love <3


2 kommentarer2 kommentarer om “UFO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här