Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:19 | July 30, 2018

BURNT STRIPES

lisa olsson acne knitwear lisa olsson acne knitwear lisa olsson acne knitwear

Sweater, Acne (here!). Shoes, Schutz (here!).

_

Hej gänget! Hoppas ni haft en skön helg. Spenderade min sista dag i min familjs sommarstugan igår tillsammans med mamma, badade massor (28,5 grader i vattnet!!), åt mat och tog ytterligare ett dopp sent på kvällen. Har verkligen haft det så sjukt bra de här två veckorna, älskar familjehäng. Nu är jag som nämnt på väg vidare mot Gotland för att möta upp Tim som åkte lite i förväg. Vi är ju där varje sommar och har väl inte bestämt så mycket egentligen mer än att bara chilla, hänga både i Visby och på landet, dra över till Fårö och äta brutala mängder kardemummabullar i Själsö. Så här såg jag ut när vi seglade över till en ö i närheten häromveckan, en av få gånger jag rört en tjocktröja i sommar men den är perfekt senare på kvällen och lär bli min storfavorit i höst. Puss så länge, nästa gång ifrån Gotland då! xx

____________________________________________

Translation: Hey babes! Hope you’ve had a great weekend. Spent my last day at my family’s summer house yesterday together with mom, 28,5° in the water (!!), made food and took another dip in the water late at night again. I’ve had such an amazing time there for the past two weeks, love family time. Now I’m as mentioned on my way to Gotland to meet up with Tim who’s already there. As you may know we’re there every summer and we haven’t made that much of plans except from relaxing, hangout in both Visby and on the countryside, head over to Fårö and eat a huge amount of cinnamon buns. And btw here are some snaps from when we sailed over to a small island nearby over the night, haven’t been able to use this knitwear that much in the heatwave but it will definitely be one of my huge faves this autumn. Talk soon, next time from Gotland! Love xx


5 kommentarer5 kommentarer om “BURNT STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här