Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:39 | July 31, 2018

BAG IN FOCUS: STAUD

staud bag

_

1.HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE

Vill du unna dig en väska som är lite extra men fortfarande prisvärd? Jag älskar vad STAUD gör just nu, titta bara på ett urval här ovan bland mina personliga favoriter. Som rena godispåsen.

________________________________________

Translation: Do you want to treat yourself with a bag that has that little extra but still affordable? I love what STAUD is doing right now, just look at this selection above with some of my personal favorites. Like candy.


6 kommentarer6 kommentarer om “BAG IN FOCUS: STAUD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I’m too in love with this brand but it’s so sad that many other brands and shops are copying the unique design this brand created.

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • I know…agree with you!! Love that they’ve started with so much color as well now xx

  Reply
 • Obsessed with them all <3

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • Same here 😉
  <3

  Reply
 • They look really cool! But I wouldn’t call this affordable, it’s still 40% of my monthly salary…

  Reply
 • Min mann og jeg er begge profesjonelle lisensierte massasjeterapeuter. Vi jobber med et annet merke massasjepistol på jobben vår. Jeg kjøpte denne til mannen min på bursdagen sin i håp om at det ville være “tilstrekkelig” for når vi ikke er på jobb og kan bruke det andre merket. Vel, vi er begge SUPER fornøyde med dette kjøpet! Det er ganske stille mens det fremdeles leveres en kraftig perkussiv terapeutisk applikasjon. Vi har allerede brukt det flere ganger for å hjelpe hverandre med smerter og det har vært veldig nyttig. Jeg har allerede anbefalt dette produktet til andre jeg kjenner massasjepistol!

  Reply