Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:51 | September 18, 2018

I’M LAUNCHING MY OWN JEWELRY BRAND!

lisa olsson nootka jewelry smyckesmärke

HÖRNI! Är SÅ glad att ÄNTLIGEN berätta för er att jag väldigt snart lanserar mitt eget (!!) smyckesmärke – Nootka Jewelry! Phu, urladdning att få skriva av mig den där meningen…det suger ju att hålla hemligheter för er haha! Tanken och idén växte fram först för ungefär 1,5 år sedan och jag har nu jobbat aktivt med det här under 1 års tid från scratch fram tills nu – snart lanseringsredo!! Jag har aldrig jobbat så här hårt för något och framför allt nu senaste tiden för att parera jobbet med smyckena med allt annat. Jag har gråtit många glädjetårar och slutkörda tårar men framför allt är jag överlycklig över att få förverkliga min stora dröm. Det känns faktiskt coolt det här.

Jag planerar att ta med er igenom egentligen hela resan som varit, i form av lite längre temainlägg här på bloggen där jag berättar hur det har gått till, tankar, känslor, etc etc. Och smyckena förstås!! Jag känner mig alldeles bubblig inombords och jag har så mycket att skriva, visa och dela med er nu närmsta tiden inför lansering och såklart efteråt. Hoppas att ni tycker det låter spännande! Men vi börjar så här då, steg ett: Se till att gå in och följa Nootka på Instagram HÄR (@nootkaofficial) för att inte missa några uppdateringar.

All kärlek, ni är bäst ♡

______________________________________________________

Translation: BIG NEWS! I’m SO happy to FINALLY tell you guys that very soon I’m launching my own (!!) jewelry brand – Nootka Jewelry! The idea first came up around 1,5 years ago and I’ve been working with it actively from scratch during 1 year and now, soon ready for launch!! I’ve never worked this hard for something and especially lately pairing the work with the jewelry and my usual work and assignments. I’ve cried many happy tears and exhausted tears but most of all I’m so so thrilled to fulfill my big dream. All this honestly feels pretty cool.

I’m planning to take you through the whole journey that’s been the last year in different theme posts here on the blog, to share how it all started, thoughts and feelings etc etc. And the collection of course!! I feel all bubbly inside because I have so much to write and show you now both before the launch and afterwards. I hope you’re excited too! But let’s just start from here, step one: Make sure to go follow Nootka on Instagram HERE (@nootkaofficial) to make sure to not miss any updates.

All my love, you’re the best ♡


17 kommentarer17 kommentarer om “I’M LAUNCHING MY OWN JEWELRY BRAND!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Världens bästaste!! Hihi

  Reply
 • Wow!!! Det här kommer bli så bra! Gud va kul – grattis! <3

  Reply
 • I’m sure it’s going to be an amazing collection and brand since you have such a great taste! Congrats!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Congratulations beautiful! You are such an inspiration for many and I am sure you will continue to amaze and inspire us with your brand <3 Can't wait!

  Reply
 • This really interesting post. Thanks for sharing!

  Reply
 • Lisa en famn full med gratulationer!! Längtar få se

  Reply
 • OK COOOOOLT!!! Det är ju ett enormt steg! Grattis!!

  Reply
 • Ah that’s so exciting! Congrats! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Så himla roligt, stort grattis! Jag älskar dina konton på sociala medier och ser fram emot att se smyckena. Du om någon kommer lyckas med detta! 🌟

  Reply
 • Love this! x

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • Vad roligt! Spännande det blir att få se mer och läsa om processen bakom 🙂

  Reply
 • WOW så coolt! Vill se allt nu.

  Reply
 • spännande! jag hoppas verkligen du följer etiska principer gällande din smyckesproduktion, att du vet varifrån materialen kommer, hur dina smycken produceras och av vem. det vore fint med ett sådant transparent exempel bland den här annars så slit-och-släng stils bloggvärlden. ser fram emot att se dem!

  Reply
 • Congratulations on your jewelry line . I’m curious how you chose the name Nootka ? The Nootka are a tribe of aboriginals on the west coast of Canada. Being from Vancouver I was wondering what significance this name has to you .
  Good luck
  Jandrew
  Dress The Part
  http://www.jandrewspeaks.com

  Reply
 • Magi! Stort grattis, jag ser fram emot att se dina smycken xx

  Reply
 • So happy for you, I’ve been following you since the beginning and have never left any comment before, but I’m so thrilled for you I could not not congratulate you on this one!! All the best and I can’t wait to see the result of your hardwork 😊 xx

  Reply
 • Stort grattis!

  Reply