Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:53 | October 4, 2018

NEW HAIRCUT

lisa olsson hair bob haircut

Hörni, det är ju rätt skoj att försöka bli mer och mer utav en doer. För några dar sen när jag drog på mig en polotröja så fastnade håret automatiskt innanför polon som i sin tur bildade en illustration av betydligt kortare hår, och i samma veva kände jag att det HÄR vill jag ju ha. Så igår var jag hos Marre och kapade en rejääl bit! Känns väldigt ovant men samtidigt rätt naturligt. Känns liksom tjockare och mer intressant på en gång! Får det godkänt? Nu somnar jag vilken sekund som helst, puss på er xx

_________________________________________________

Translation: Babes, it quite fun to try to be more and more of a doer right? So a few days ago when I put on a turtleneck sweater my hair got automatically tucked in and created an illustration of short hair and in that moment I felt THIS is what I want. So yesterday I went to my hairdresser Marre and cut it off! Not used to it yet of course but it still feels kinda natural. It feels healthier and more interesting in a way now! Hair approved? Now I’ll fall asleep any second, much love xx


14 kommentarer14 kommentarer om “NEW HAIRCUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här