Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:18 | October 24, 2018

NOOTKA IS LAUNCHING OCT 28TH

I inlägget förekommer marknadsföring för mitt eget smyckesmärke Nootka / This post contains marketing for my own jewelry brand Nootka

Nootka Jewelry NKTA Lisa Olsson

Babes <3 Den 28e oktober, det vill säga nu på söndag händer det – då går jag äntligen live med mitt eget smyckesmärke Nootka!!! Så pirrigt nu alltså! Jag har verkligen jobbat som en dåre den senaste tiden och även nu och jag hoppas därför att ni har lite tålamod med mig just nu, snart hittar jag en balans att landa i igen. Här är en av bilderna ifrån plåningen jag styrde tillsammans med mitt dreamteam i början av september, jag har börjat dela fler bilder och även filmer på Nootka’s instagram HÄR så se till att följa och nu på lördag morgon kommer jag att gå igenom hela kollektionen med er här inför 28e, så se till att hänga på låset här då! Nu ska jag kasta mig i sängen och sova. Puss på er så länge x

___________________________________________________

Translation: Babes <3 On October 28th, this Sunday it’s finally happening – I’m going live with my own jewelry brand Nootka!!! I’m so excited now! I’ve been working like crazy the last weeks and still do so I genuinely hope that you have some patience with me right now, soon I’ve found a balance in everything again. Here’s one of the photos from the photo shoot I did together with my dreamteam in the beginning of September, I’ve shared more photos and also movies on Nootka’s instagram HERE so make sure to follow and on Saturday morning I will go through the whole collection with you here, so make sure to chekout the blog then! Now I’ll go get some sleep, much love x


16 kommentarer16 kommentarer om “NOOTKA IS LAUNCHING OCT 28TH”

  Ser OTROLIGT ut!!! Vill ha allt på den här bilden. Heja dig, Lisa. Så himla duktig och driven. <333

  Reply

  Men ÅH du anar inte hur glad det här gör mig att läsa, TACK!!!! Puss & stor kram <3

  Reply

  Min födelsedag är snart och jag vet exakt vad jag ska önska mig 😍 imponerande arbete du gjort!

  Reply

  Men åh, gud vad roligt!!! Det låter som en bra födelsedagspresent tycker jag 😉 Tusen tack! Kram

  Reply

  This is such a great news! I can’t wait for the launch and your presentation of the products! Keep up with your hard work. Much love, Lynn

  https://lynnhoa.net

  Reply

  Thank you so much for your kind words, this made me really happy to read!! Much love x

  Reply

  I love the pearl and ring shapes, and especially the ring finish! I wear jewelry 100% of the time and rings this big would be a challenge at work in lab, unfortunately. If you come up with thinner ones in the future, I will take a look 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här