Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:57 | October 27, 2018

NOOTKA – MY COLLECTION

Nootka Jewelry Lisa OlssonNootka Jewelry Lisa OlssonNootka Jewelry Lisa Olsson

Wearing Pearl Earrings & Pearl Necklace, available in both silver & silver with 18k gold plating.

Mina älskade pärlor, som jag har jobbat med er form haha <3 Dessa godingar är utformade i 3 unika former, det vill säga att pärlan på halsbandet har en egen form, medan örhängena till vänster- respektive höger öra har två olika former för en mer unik känsla – precis som havspärlor. Smyckena finns tillgängliga i både guld och silver. Halsbandet har blivit min go-to runt halsen varje dag (längden på kedjan går att justera med 3 olika stopp) och pärlorna bär jag så ofta jag bara kan. De har en semimatt yta och sitter superfint i örat!

Translation: My dear pearls, oh my I’ve been working so hard for your shape haha <3 These ones are designed in 3 different unique shapes, so the pearl on the necklace got one shape and the earrings for left vs right ear got two different shapes – to really get closer to the unique look of freshwater pearls. Both of these jewelry will be able in gold and silver. The necklace has really become my go-to around my neck everyday (the length is adjustable with 3 different stops) and I wear the Pearl Earrings a lot. They all got a semi-matte surface and they fit really nicely in the ear!

Nootka Jewelry Lisa OlssonNootka Jewelry Lisa Olsson HoopsNootka Jewelry Lisa OlssonWearing Big Hoops & Mini Hoops, available in both silver & silver with 18k gold plating. 

Hoops, hoops, hoops! Dessa är verkligen mina darlings. Bär dem jämt. Mina Big Hoops & Mini Hoops är dessutom superfina att bära ihop, en signaturduo som passar att bära varje dag. Big Hoops säljs som ett par och Mini Hoops en och en, för dig som kanske är på jakt efter ett nytt örhänge till ett specifikt hål/piercing i örat. Även dessa har en semi-matt yta för att passa till alla tillfällen. Ytan blev precis som jag tänkt mig, inspirerad av stenklippor och dess organiska struktur och yta!

Translation: Hoops, hoops, hoops! These truly are my darlings. I wear them all the time. My Big Hoops & Mini Hoops are also beautiful to wear together, as a signature duo that fits for your everyday wear. Big Hoops are available to buy as a pair and Mini Hoops are sold individually, for those of you who’s maybe looking for an earring for a specific ear piercing. Also these ones got a semi-matte surface to fit to every occasion. The surface turned out just the way I wanted, inspired by the organic structure and surface of stone cliffs!

Nootka Jewelry Lisa Olsson signet ringNootka Jewelry Lisa Olsson

Wearing Signet Ring & Chunky Ring, available in both silver & silver with 18k gold plating.

Och över till ringar! I första kollektionen har jag designat 3 olika ringar, varav Signet Ring & Chunky Ring har en organisk yta och form som också är inspirerad av stenklippor. Signet ring är en lillfinger-ring med en oversized, cool känsla som kommer att finnas i storlek 46 och Chunky ring kommer att finnas i storlek 50 – men samtliga ringar går såklart att beställa i fler storlekar on request.

Translation: And let’s talk about the rings! I’ve designed 3 different rings for my first collection, where both Signet Ring (for pinkie finger!) & Chunky Ring got an organic shape and surface inspired by stone cliffs. The Signet Ring is for your pinkie finger with a cool oversized look and will be available in size 46, Chunky Ring will be available in size 50 – but all rings will of course be able to order in more sizes on request.

Nootka Jewelry Lisa OlssonNootka Jewelry Lisa OlssonNootka Jewelry Lisa Olsson

Wearing Coral Earrings & Coral ring, available in 18k gold plated silver. Limited availability. 

Och tillslut mina Coral Earrings & Coral Ring! Jag har alltid fascinerats av koraller och deras unika, nästan böljande former. Därför kändes det naturligt att designa två smycken i kollektionen med just koraller som inspiration. Coral Earring är ett riktigt statement-smycke som är superfina att bära till mer festliga tillfällen, men också till en enkel T-shirt för att låta dem poppa. Coral Ring är, liksom örhängena, finisherade för hand för en högblank yta och sitter superfint och skönt på fingret. Dessa smycken finns endast tillgängliga i silver med 18k guldplätering, limited!

Translation: And finally my Coral Earrings & Coral Ring! I’ve always been fascinated about corals and their unique, almost floating shapes. Therefore it felt natural to include two pieces in the collection with corals as the inspiration. Coral Earring is a true statement jewelry that’s perfect for more festive occasions, but also worn together with a basic T-shirt to really make them pop. The Coral Ring is, just like the earrings, polished by hand for a high-shine finish. Available in silver with 18k gold plating, limited only!

_

Please feel free to ask me any questions in the comment field  &

WE ARE LIVE!! NOOTKA-JEWELRY.COM ♡♡♡

Thanks to my dream team xx

Photo: Rikard Lilja. Film: Tim Lorentzén. Hair & makeup: Oscar Svensson. Colorist: Joakim Rissveds.


29 kommentarer29 kommentarer om “NOOTKA – MY COLLECTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • loooooooove these jewelery

  https://7-sevendays.blogspot.com/

  Reply
 • Thank you!!! Makes me really happy to hear! Love x

  Reply
 • Du skriver ”En organisk känsla”. Hur menar du då? Är de tillverkade på miljövänligt sätt? Är de organiska?

  Snygg kollektion 🙂

  Mvh/Firo

  Reply
 • Hej Firo!
  Organisk i definition av form och yta 🙂 Samtliga smycken är producerade lokalt i Stockholm. Smyckena levereras i vår Nootka box som är producerad under programmet ‘Återbära’, en produktmärkning som innebär att förpackningen är 100% klimatneutral.

  Tack så mycket & kram!

  Reply
 • Vet inte hur länge jag har letat efter statement-ringar att bära och ÄNTLIGEN är det någon som gör smycken precis som jag vill ha dem!!! Älskar älskar älskar varenda smyck och är så redo inför imorgon tack&hej

  Reply
 • Nä men lägg av vad glad jag blir!!! Bästa komplimangen, tack Julia <3 Betyder så mycket! Kram

  Reply
 • Du kanske svarade redan på det men hur förpackas de? Jag försöker leva plastfritt och undrar hur de skickas iväg? De är så fina och vill ju stöda min favoritbloggare och få hem några :)) kram!

  Reply
 • Coolt, grym du är!! Smyckena levereras i vår Nootka box som är producerad under programmet ‘Återbära’, en produktmärkning som innebär att förpackningen är 100% klimatneutral, ingen plast. Samt silkespapper.
  TACK! Puss & kram <3

  Reply
 • Beautiful jewelry with a beautiful story, you can be proud of yourself!

  X

  Reply
 • Grattis bästa Lisa!!

  Reply
 • Tack Olof! <3

  Reply
 • Hej, hur e de med priserna? 🙂

  Reply
 • Hej! Priserna ligger mellan 499-2799, så det finns något för alla 🙂

  Reply
 • Helt fantastisk kollektion! Och så otroligt fina bilder och filmer. Wow!

  Reply
 • TACK så mycket!! <3

  Reply
 • Stort tillykke!! De ser så tidløse og smuk ud! ♡

  Reply
 • Åh tack så mycket!! Stor kram <3

  Reply
 • Wow! Really beautiful collection! 😍

  Reply
 • Oh thank you Ronja!! ♡

  Reply
 • Always so beautiful! x

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • så vackra och så bra genomtänkt, GRATTIS.
  väntar nu otåligt på att få hänga en NOOTKAPÄRLA å min hals.

  Reply
 • All these pieces are really beautiful and the shots amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Now how could I expect anything less from you dear Lisa! You continue to amaze me every day with the beautiful content and ideas you put forth. You are such an inspiration because you are someone who turns your ideas into actions and makes it all actually happen versus waiting around for someone to do it for you. This jewelry collection blows my mind in how similar it is to you yet how different. You couldn’t have created anything better. Have a magical week ahead and best of wishes on this collection <3

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Wow all of the pieces look amazing! Congrats on your collection. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Underbart Lisa. Så fina smycken du har gjort. Jag ska försöka köpa örhängerna så fort jag har råd. Så specielle former, dem lever dessa smycken. Sjukt grymt jobbat!

  Reply
 • queeeeeeen <3

  Reply
 • Är mållös. Allting är så himla fint – perfektion in i detalj!

  Reply
 • It’s always great to see bloggers make their own collections! Just awesome! These are all great pieces, but I have to say the coral earrings and ring are my favorite. 🙂

  Reply
 • så vackra, givna än så originella och modiga smycken! imponerad och varm. uppskattar ingmar bergman viben i hemsidans film.
  <3<3
  <3<3
  <3<3

  Reply