Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:31 | October 28, 2018

NOOTKA IS LIVE

nootka jewelry lisa olsson collection

God morgon hörni (inte för att jag har kunnat sova speciellt mycket inatt haha) – för NU LIGGER NOOTKA LIVE, HURRA!!! Hoppas att ni gillar min design, det är men darriga händer och en surrealistisk känsla inombords som jag äntligen lanserar mitt smyckesmärke idag. Tack för all er feedback och era ord, det värmer så enormt mycket & er support betyder verkligen SÅ mycket för mig! Hitta till hemsidan här under, happy shopping x

NOOTKA-JEWELRY.COM

Translation: Good morning favorites (I haven’t been able to sleep that much tonight though haha) – because NOW NOOTKA IS LIVE, YAY!!! I really hope you like my design, I have such a surreal feeling inside today both nervous and super excited at the same time to finally launch my own jewelry brand today. Thank you all for your feedback & kind words, your support means the world to me! Find the link to the website above! Happy shopping x 


17 kommentarer17 kommentarer om “NOOTKA IS LIVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så gjennomført og vakkert!

  Reply
 • Åh tusen tack Ida!! xx

  Reply
 • Jaa underbart GRATTIS. Jag, köpte genast. så glad

  Reply
 • SÅ glad blir jag!! Hoppas att du kommer gilla ditt nya smycke. Kram

  Reply
 • Världens stoltaste Mamma! Längtar tills jag får bära dina smycken ❤️

  Reply
 • Obsessed!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hej Lisa,
  Wow vliken fin kollektion, grattis och bra jobbat!
  Jag undrar över pearl earings i guld, jag har lite känsliga öron…är dom tunga?
  /Sara

  Reply
 • Hej Sara! Massa tack för fina ord, SÅ kul att höra att du gillar kollektionen! Jag har valt att göra Pearl Earrings ihåliga just för att de inte ska bli för tunga att bära en hel dag/kväll. Så jag tycker att de fungerar fint! Pärlorna är nog mina topp 3 favoriter 🙂
  Kram

  Reply
 • Grattis grattis grattis Lisa! Jag hade köpt om jag hade råd men jag kan inte tyvärr. Mini hoopsen och the coral earing är nog mina favoriter. Otroligt fina! Kram

  Reply
 • Obsessed <3

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • Helt fantastiskt vackra smycken. Stilrent, unikt och alldeles perfekt! Allt så genomtänkt och kreativt. Har följt dig sedan du startade bloggen och alltid beundrat din stil. Önskar dig all lycka till! <3

  Reply
 • Hej Lisa! Bra jobbat, de är superfina! Jag kan dock inte komma in på sidan, mitt virusskydd (mcafee) stoppar sidan och säger att den inte är klassad som säker.

  Reply
 • Hej Isabell! Tack snälla!!
  Hmm skumt inte hört det från någon innan, testa att gå in från en annan webbläsare eller från en annan ‘device’. Hoppas att det fungerar bättre! Kram

  Reply
 • Bravo Lisa, your collective is just perfect! <3

  Reply
 • collection*

  Reply
 • Hej! Wow, så imponerad! Jättefina smycken!! En fråga som jag funderat mycket på är den här konsumtion-hetsen som finns idag. Du som mode-bloggare uppmanar ju på något sätt till konsumtion och vi alla vet ju att det inte är hållbart att köpa så mycket nytt hela tiden. Jag förstår att det här är ditt jobb och det här är ingen attack mot specifikt dig, jag undrar bara hur du tänker kring allt det här? Tänker du mycket på miljö? Något som jag blev imponerad av var att du valde leverantörer i Sverige istället för i Asien, det minskar ju transporterna och därmed även utsläppen väldigt mycket.

  Reply
 • Hej Frida!
  Tack så mycket, så roligt att höra att du gillar smyckena!!
  Det jag tycker känns positivt med smycken är att det är en lite mer hållbar produkt om man köper ‘rätt’, där du faktiskt kan investera i ett köp av en produkt som till exempel inte är beroende av säsong och väder – och därmed kan användas mer och under en längre tid. Jag är glad att jag har stor kontroll över produktionen lokalt i Stockholm, trots att detta beslut kostar mig mer pengar och framför allt så här vid uppstart. Vad gäller paketering så undviker jag plast och har tagit fram en Nootka box som är producerad under programmet ‘Återbära’, en produktmärkning som innebär att förpackningarna är 100% klimatneutrala.

  Att man indirekt eller direkt bidrar till konsumtionssamhället är helt sant, men jag uppfyller min stora dröm och försöker att göra detta under så kontrollerade och genomtänkta val som möjligt. Såklart önskar jag att man hade kunnat göra ytterligare actions direkt, men jag känner mig stolt över att jag redan vid lansering kan erbjuda en viktig faktor såsom produktion i Stockholm. Kram & ha en fin kväll 🙂

  Reply