Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:50 | November 2, 2018

LOFOTEN DIARY PART I

Några av er kanske minns att jag och Tim var i Lofoten, Norge i våras? Rättare sagt på Tims födelsedag åkte vi till Lofoten efter flera månaders planering och jobb både på eget håll och tillsammans med outdoor-märket 8848 Altitude. Vi åkte nämligen till Lofoten på uppdrag av 8848 Altitude för att skapa en film för dem under en vecka. En film där vi fått kreera fritt utifrån vår vision och tolkning av deras ledord ‘Passion for the mountains’ och vår egen kärlek för naturen.

Varken Tim eller jag hade varit där förut och på tal om natur. Herregud vad Lofoten levererar där. Vid flera tillfällen när vi satt i bilen och körde längs vägarna emellan olika locations fick vi båda gåshud bara av att titta ut. Under en vecka hann vi nog uppleva precis alla väder som bara går, pusha oss själva hårt fysiskt och psykiskt, uppleva att det var nästan helt ljust ute dygnet runt och framför allt att få skapa något fint ihop Tim och jag. Jag kommer att sammanfatta resan i en liten ‘Lofoten Diary’-serie uppdelat i 5 olika delar så vi kickar igång här med en liten introduktion, i nästa inlägg kommer jag att dela filmen med er här så stay tuned…

_______________________________________________

Translation: Some of you might remember that Tim and I were in Lofoten, Norway this spring? After several months of planning and work both on our own and together with the outdoor brand 8848 Altitude we went to Lofoten actually on Tim’s Birthday. And why? To create a film for 8848 Altitude during one week. A film where Tim and I got the chance to create free from our vision and our take on their key words ‘Passion for the mountains’ and our own love for the nature.

It was the first time we visited Lofoten and speaking of nature. Oh my Lofoten truly offers some crazy beautiful nature. Several times while driving along the roads between locations we both got goosebumps only by looking outside. During one week I think we managed to experience every weather possible, push ourselves both physically and mentally, experience when it’s light outside almost 24/7 and most of all to create something together with Tim. I will summarize the whole trip in a little ‘Lofoten Diary’ series in 5 different parts so let’s see this as an introduction, in the nest post I’ll share the film with you so stay tuned…


8 kommentarer



8 kommentarer om “LOFOTEN DIARY PART I”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dina smycken är så sjukt jävla snygga !! Exakt min stil , blir så lycklig att det finns en hel smyckes-uppsättning att botanisera i . 🙂

  tummen upp för grymt jobb .

  trevlig helg.

  Reply
 • Men Elin, TACK! Vad roligt att du gillar smyckena!! Den här kommentaren gjorde min fredag väldigt mycket bättre <3
  Önskar dig detsamma! Stor kram

  Reply
 • Instämmer med Elin…………. Underbara bilder och skall bli såå intressant att få ta del av filmen. Så länge sedan jag var på Lofoten

  Reply
 • Fantastiska bilder och miljö! Ska bli jättespännande att se filmen!

  Reply
 • Amazing place 🙂

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • What an amazing place!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Jag har varit uppe i Narvik och det är också så otroligt vackert. Svårt att förstå före man sett med egna ögon. Det var som en dröm. Ser fram emot att få se filmen och fler bilder. Sen vill jag också säga att din smyckes kollektion är väldigt vacker😍

  Reply
 • Så himla fint med dessa fantastiska skarpa naturbilder! Kul med lite omväxling mot de du brukar ta nu för tiden med högt ISO

  Reply