Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:38 | November 6, 2018

LOFOTEN DIARY PART II

Äntligen! Här är filmen som jag och Tim gjorde på uppdrag för outdoor-märket 8848 Altitude i Lofoten i våras. Hoppas att ni tycker om den <3 Den resan kommer nog alltid att vara fylld med mycket känslor för mig och oss båda, så det känns lite extra kul och viktigt att ha ett minne som en film så här i efterhand. Tack till 8848 Altitude för att vi ni litade på vår vision och idé, i nästa del ska jag gå in lite mer på djupet kring vår cross-country ski tur uppe på berget… x

_________________________________________________

Translation: Finally! Here is the film that Tim and I made for the outdoor brand 8848 Altitude in Lofoten earlier this spring. I hope you like it <3 That trip will probably always be filled with a lot of feelings for both of us, so it feels good and important to have a memory like a film now afterwards. Thanks to 8848 Altitude for trusting our vision and idea, in the next part of my Lofoten Diary I’ll tell you a bit more about our cross-country ski tour on the mountain… x


12 kommentarer12 kommentarer om “LOFOTEN DIARY PART II”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kände att nu är tillfället då jag borde dela med mig av hur mycket jag uppskattar att läsa din blogg. Dock var det svårare att formulera vad jag känner än jag först trott så det slutar med att jag håller det ganska enkelt – Jag blir alltid golvad av alla dina kreativa arbeten, oavsett om det gäller foto, film eller samarbeten. Är otroligt tacksam för att jag kan konsumera ditt innehåll gratis år ut och år in. Stort tack!

  Reply
 • Detta är magi.

  Reply
 • SÅ SNYGGT!

  Reply
 • wow!

  Reply
 • Wow this video is absolutely amazing! The scenery is breathtaking!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Your vision is amazing! Loved this film!

  Reply
 • Absolutely amazing with fantastic sceneries !

  Reply
 • Jättefin och snygg film!

  Reply
 • I mean WOW. This is so so beautiful & I love watching Tim & your creativity come to life in your little films, such magic! x

  Reply
 • wow!! otroliga bilder!

  Reply
 • Riktigt bra Lisa!!! Satan vilket dreamteam ni är!

  Reply
 • […] man kan se i filmen vi gjorde medan vi var där om ni har hunnit se den än (annars hittar ni den i det här inlägget), så var ett av momenten att ge oss ut på en cross-country skidtur upp på ett berg […]

  Reply