Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:38 | November 13, 2018

LIGHT & DETAILS

rum21 inredningsdetalj advent belysning rum21 inredningsdetalj advent belysning rum21 inredningsdetalj advent belysning rum21 inredningsdetalj advent belysning

Find the Georg Jensen candlestick HERE, coral decoration HERE, small vase HERE, big vase HERE

_

Hej på er! Hoppas att ni har en fin dag? Jag har samlat ihop lite handplockade favoriter från Rum21 just nu för inspiration, den här gången inom kategorin inredningsdetaljer och belysning som kanske lämpar sig allra bäst nu när vi närmar oss advent. Och även om jag älskar julen och mer klassisk adventsbelysning, så har jag länge tyckt att Georg Jensens ljusstake Season är magisk att ha hemma så här års (och inte bara då, varför inte året om) om man vill satsa på en lite mer clean variant. Så där har vi mitt tips! Och i övrigt då? Jag har alltid varit svag för vaser, små skulpturer osv och framför allt att kombinera några tillsammans i olika färger och former – att låta stå i ett fönster, på ett sidobord eller hallmöbel. Den här vita korallinspirerade dekorationen är kanske inte helt otippat min favorit, det är någonting med koraller och dess former som liksom aldrig slutar fascinera mig… x

_____________________________________________________

Translation: Hey babes! Hope you’ve had a great day? I’ve put together some handpicked favorites from Rum21 right now for some inspiration, this time in the category small interior details and lighting that fits for Christmas. And even if I love Christmas and the more classic kinds of Christmas lighting, I do really love this minimalistic Scandinavian candlestick from Georg Jensen (and why not use it all year around). So there you have my tip! And what else? I’ve always been weak for small vases, sculptures etc and especially to combine some together in different shapes and colors – to put in window, on a side table or similar. Really love that white coral inspired decoration, but I guess you know my fascination for corals and their unique shapes by now.. x


5 kommentarer5 kommentarer om “LIGHT & DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här