Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:06 | December 12, 2018

MY FAVORITES FOR A DECEMBER TABLE SETTING

rum21 jul servis klongrum21 jul servis klong rum21 hay rum21 jul servis klong

Get to today’s offer with 15% off on all Klong products HERE (today only!!)

…and tomorrow Rum21 offer 30% off on the Wood chair shown on the photos above, available in several colors HERE!

All pieces on the photos are from Rum21

_

Visst, det blir mörkt tidigt och visst, det börjar bli kallt – MEN hur sjukt mysigt är det ändå inte att tända massa ljus hemma och bjuda över vänner, familj eller duka upp för långfrulle på lata söndagar just nu? Jag har handplockat ett gäng favoriter för att visa er vilket porslin, vaser och ljushållare som jag tycker skapar helt rätt stämning för det. Bara för att det är jul så tycker jag inte tvunget att en måste maxa med klassiskt rött och typsikt julpynt, utan jag plockar gärna upp det i val av blommor, kombinerat med porslin och vaser i orange, terracotta, beige och grönt. Det har heller aldrig riktigt varit min grej att bunkra upp med glas och koppar i en och samma färg och serie, utan jag tycker att det är så fint att mixa runt för mer personlighet på bordet. Den stora vasen från Klong där du själv kan klippa till lite snittblommor att ställa i är ju en fantastisk julklapp till någon du tycker om lite extra, eller kanske till ditt eget hem om du haft span på något från Klong ett tag. Rum21 har en julkalender i år där de har ett erbjudande per dag fram till jul, 15% på Klong idag – 30% på Wood-stolen som syns på bilderna imorgon, torsdag. Puss!

_______________________________________________________

Translation: Yes, it’s starting to get darker and yes, it’s getting cold – BUT still how cozy it is to light candles at home and invite friends or family over, or just set the table for a long breakfast on lazy Sundays right now? I’ve handpicked some of my personal favorites right now when it comes to porcelain, vases and candle-holders that I think creates the right mood & atmosphere. And just because it’s Christmas soon I personally don’t think you have to go for classic red and typical Christmas decorations, so I pick up those red tones when choosing flowers and keep the tableware in colors like orange, terracotta, beige and green. I also love to mix and match different shapes and colors on glasses & coffee cups for a more personal setting. The big vase from Klong is such a nice Christmas gift for someone you like a little extra if not for your own home. Rum21 has a new offer each day til Christmas, 15% off on Klong today – 30% on the Wood chair on the photos tomorrow, Thursday. Love!


6 kommentarer6 kommentarer om “MY FAVORITES FOR A DECEMBER TABLE SETTING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här