Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | December 18, 2018

MY WEEK 51

Art by Bernadette Marie Studio

_

Måndag: Kontorsdag 100%, precis som jag vill ha det en måndag! Känns som att det sätter nivån för resten av veckan, ev inbillning men tror ändå på det. Spontanlunchade med min syster och på kvällen lagade vi mat hemma och såg klart Jägarna, så bra!! Har ni sett det?
Tisdag: Sista dagen idag för beställningar på Nootka för leverans innan jul, så blir genomgång av ordrar i eftermiddag och inventering. Lite bränder som måste släckas idag.. Ikväll ska jag och Carro hem till Daniella på lite julmyshäng.
Onsdag: Möte hos en kommunikationsbyrå. Annars kontoret. Julmiddag på Tims agentur på kvällen.
Torsdag: Plåtning från 09. Pepp på detta! Bokade precis spraytan hos Klara på kvällen sen (gjorde det förra månaden för första gången på ett år kanske och herre hade glömt hur fräsch en känner sig, så nu vill jag dit igen haha…)
Fredag: På fredag ska jag ägna större delen av dagen åt designsession för att spika design och planlägga Q1 av 2019. Skönt (och nödvändigt) att få gjort innan julledigheten sen. Kvällen fri än så länge!

___________________________________________________

Monday: Office day 100% just how I like it on Mondays! Feels like it sets the level for the rest of the week. Had a spontaneous lunch with my sister and during the evening we made dinner and watched the last episodes of Jägarna, so good!!
Tuesday: It’s the last day to place orders at Nootka today for delivery before Christmas within Scandinavia, so we’re going through orders and doing some inventory. Some problems to deal with and solve today.. tonight Carro, Daniella and I will meet at Daniella’s place for some Christmas 
Wednesday: Meeting at a communication agency. Office rest of the day. Christmas dinner with Tim’s agency.
Thursday: Photoshoot from 9 AM. Excited about that! Also book a spraytan Thursday night (did one last month and I had forgot how fresh it makes you feel so I have to do it again, haha…)
Fredag: On Friday I’ll spend most of the day on a design session to decide the designs and plan for Q1 of 2019. Nice (and necessary) to get done before the Christmas holiday soon. Friday night is 


1 kommentarerEn kommentar om “MY WEEK 51”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tycker massor om de här veckoplanerna! Du frågade tidigare om det finns andra bloggserier man kunde köra och jag själv ääälskar att läsa listor, eller liksom frågor med svar:) kanske det kunde vara en grej. Flora Wiström varvar veckans planer med en veckans lista varje måndag, den är värd att kolla in! Gillar stort. Och så fin bild i inlägget du valt, kram!

    Reply