Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:09 | December 27, 2018

COMING BACK FOR YOU COSTA

Hörni, vet ni vad? På söndag åker jag och Tim till Costa Rica för två veckors semester. Det känns overkligt!! Och nej nej, jag har inte undvikit att berätta det för er – vi bokade nämligen bara för några dar sedan haha. Vi har planerat länge att vi vill komma iväg tillsammans i januari som för exakt ett år sedan men på grund av att vi jobbat som dårar och att hösten varit så hektisk för oss båda så blev alltid så väldigt sista minuten istället. Och då kändes Costa, som vi redan är bekanta med eftersom att vi spenderade en hel månad där januari 2018 och har vänner där samtidigt som ett självklart val. Det ska bli så jäkla skönt, mysigt, gottigt och kul!! Samlar några bilder ifrån förra resan här, och hoppas att ni är taggade på att hänga med på nya äventyret! Någon som har tips på dagsutflykter? Läst lite om något center en kan besöka där de hjälper sengångare, någon vulkan m.m. Ska ladda upp med både digitala och analoga kameran, så peppad. Och alla hundar, bara en sån sak <33

________________________________________________

Translation: Babes, guess what? This Sunday Tim and I are going to Costa Rica for two weeks of vacation. It feels unreal!! And no no, I haven’t been avoiding to tell you about it – we actually booked everything just a few days ago haha. We’ve been planning for quite a long time to go somewhere together like we did in January last year but due to a looot of work for both of us this autumn our plans just became very last minute. And then Costa, that we’re already familiar with since we spent one whole month there in January 2018 and also got friends there – it felt like the natural choice. Hoping for a really relaxing, cozy and fun trip!! I collected some photos from our last travel there, almost exactly one year ago and I hope you’re excited to follow this new adventure! Please let me know if you have any recommendations on day tours, read something about a center where they’re helping sloths, a volcano and more. Getting ready with both my digital and 35mm camera. And all the dogs over there, oh my <33


6 kommentarer6 kommentarer om “COMING BACK FOR YOU COSTA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad härligt! Ser fram emot bilderna! Jag var i Costa Rica för 4 år sedan. Det här med dagsutflykter är lite komplicerat tycker jag, för trots att landet är litet, tar resorna inom landet så lång tid. Jag kan tipsa om Monteverde, en regnskog uppe i bergen där man kan gå nattliga guideturer för att se djur, åka långa zip lines, gå över långa hängbroar över böljande grönska och se fantastiska kolibris. Trevlig resa!

  Reply
 • Obsessed <3

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • det är ni verkligen värda . ha en underbar välbehövlig semester.

  Reply
 • Så otroligt fina bilder!!!

  Reply
 • Jag bodde i Costa Rica i 7 månader och har lite tips 🙂 du har säkert sett en hel del men jag radar upp det jag kommer på:
  San Jose, skippa det, är bara en mittpunkt för att ta sig till andra platser. Jag älskar det för att jag bodde där men annars så.. Men om ni är där är det värt att att åka till Volcan Poas och Volcan Irazu. Alltså man ska inte underskatta de utsikterna och den naturen.

  Montezuma – litet och vackert. En av mina favoplatser. Finns ett reservat där man tar hand om sköldpaddsbebisar och jag känner han som driver det så hojta om ni drar dit! Även snubben som fick mig att bli vegan, heh.

  Monteverde – ett cloud Forrest utan dess like. Handlar om att ziplinea och göra turer i djungeln och det kan låta töntigt men alltså ni MÅSTE. en av de vackraste platserna jag har sett i mitt liv.

  Samara – var inte där och ångrar det

  Tamarindo -litet och vackert men väldigt turistigt, var beredda på att ni kommer betala mer där. Och ligger ganska off så jobbigt att ta sig dit.

  Limón – Caribbean side = kommer nog vara översvämningar nu under sommaren men om ni har möjlighet – go! Karibien är känt för god mat och häftiga stränder. Väldigt mkt rastafari-kultur.

  Tortuguero – skäldpaddsreservat och naturreservat. Tyckte personligen inte att stranden var fin men det var coolt att se sköldpaddor med skal på 2 m i diameter som lade ägg.

  Manuel Antonio – fint naturreservat och otroligt fina stränder men dyrare än resten av CR. Jag hann inte hänga där så länge pga fick en parasit i magen.

  Jaco – pacific coast. Ganska fula stränder och väldigt turistigt men kul om ni vill se bland världens bästa surfare. Bara 2 h från San Jose.

  Ha en superresa!! 😀

  Reply
 • TACK för supertips!! Vad underbart att du var här så länge 🙂
  Vad är namnet på reservatet med sköldpaddorna i Montezuma? Hade gärna besökt det innan vi åker hem!

  Tack igen & stor kram!

  Reply