Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:43 | January 6, 2019

POSTCARDS FROM COSTA RICA

Hej på er favoriter! Vi har hunnit landa och känna in Costa Rica, njuter så starkt av att bara släppa vardagsstress och hets här borta. Servern på min WordPress har legat nere vilket har gjort att jag inte kunnat ladda upp bilder, men fick klartecken för någon timme sen att allt ska vara fixat nu! Så här kommer ett första bildsvep från dels den berömda Santa Teresa stranden, men framför allt vyn från boendet vi stannade på de första nätterna som var helt fantastisk. Och på tal om ingenting så älskar jag dygnsrytmen här, upp mellan 05.30-06 och somnar senast 21. Som att man lever efter solen på nåt sätt. Rätt fint ju. Nu ska jag dra med mig Tim på lite frulle här, föreslog att gå längs stranden dit, ahhh. Hörs snart <3

_______________________________________________________

Translation: Hey you favorites! We’re in Costa Rica, enjoying every single moment and it feels so good to just let go of all the stress and work after this autumn. The server on my WordPress was down so I couldn’t upload any photos, but now it should be up and running again! So here are some first photos from Costa, both from the famous beach of Santa Teresa but mostly from the place we stayed at during our first nights with this beautiful view. And speaking of nothing I just love that you wake up between 05.30-06 am and fall asleep at 9 pm here. Like you’re following the sun. Now we’re heading out for breakfast, but speak soon <3


6 kommentarer6 kommentarer om “POSTCARDS FROM COSTA RICA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här