Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:41 | January 27, 2019

CR PHOTO DIARY

Går igenom bilder från Santa Teresa för fullt, här både ett par digitala och ett gäng från framkallningen av all film. Idag är det söndag och det är en lat sådan kan jag säga. Jag och Tim har bara hängt raklång i soffan och ätit långfrulle samtidigt som vi kollat massa skidåkning på TV, nu har jag som sagt gått igenom bilder och tänkte installera mig lite på nya datorn innan jag (borde) pusha mig själv till ett städryck. Hoppas ni gillar dessa inlägg med mixade fotografier! Har ett lass på lager, puss så länge x

_________________________________________________________

Translation: Going through all my photos from Santa Teresa, here both a few digital ones and some from the developing of all the film. Today it’s Sunday and a lazy one to be honest! Tim and I have just had breakfast in the sofa watching skiing on the TV, now I’m going through photos before I (should) push myself to clean a bit at home. Hope you like these posts with mixed photography! I have a lot more coming, love x


6 kommentarer6 kommentarer om “CR PHOTO DIARY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • These shots are really beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • These photos are amazing. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Du har ju verkligen ett öga för fotografi. Du skapar alltid en stämning och fångar känslor vilket jag själv tycker är så svårt. Jag tycker nog mina bilder kan bli fina men du är min största inspiration för att göra dem ännu finare! Brukar ofta se på dina bilder med ett granskaröga (i positiv bemärkelse) för att försöka förstå hur du tänker gällande ljus, vinklar, skuggor etc. Du har inspirerat mig att börja fotografera fler intressanta skuggor faktiskt. Hoppas du lägger upp fler bilder i framtiden, de är så fina. Har du någon gång funderat på att ditt nästa jobb (efter bloggbolag och Nootka) skulle vara att fotografera för något stort världskänt online eller fysiskt magasin? KRAM!

  Reply
 • varje foto är en ny upplevelse att vila ögonen på. Gärna många fler.

  Reply
 • Lovely gallery! Keep up the good work:)

  Reply
 • Jättevackra bilder! Det är så inspirerande!

  Reply