Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:24 | February 7, 2019

HOME AWAY FROM HOME

Torsdag och låt oss sugas in i lite Costa Rica anda för en stund! Både Tim och jag har ju i och med våra jobb fått uppleva mycket olika typer av boenden och platser, men ärligt talat så är det här boendet som vi bokade andra halvan av resan det bästa vi bott på någonsin, Vista Del Alma heter det. Inte minst kanske för att det bara var för oss själva på vår semester. Så mysiga människor bakom med, sånt tillför ju lite extra personlighet. Vi hade bl.a. leguaner, örnar, kolibrier och tvättbjörnar som grannar (de berättade även att de nån vecka innan vi kom hade sett en puma precis intill poolen!), och jag kunde ärligt talat sitta i timmar och bara iaktta örnarna när de seglade förbi på så nära håll. Men från Costa Rica till ett slaskigt Stockholm, som faktiskt inte är så dumt det heller – speciellt inte när jag får hänga med några av mina favoriter fr.o.m. ikväll. Gästade en podd imorse med Micael Dahlen och nu sitter jag och bockar av dagens to do-list på kontoret. Bl.a. lite inventering av Nootka. Puss så länge! x

__________________________________

Translation: Thursday and let’s just remind us a little about the Costa Rica spirit! Both Tim and I have experienced a lot of different hotels and places thanks to our jobs, but honestly this place that we booked för parts of our trip now is the best we’ve ever stayed at – it’s called Vista Del Alma. Maybe also because it was something we did only for us on our vacation together. Such nice people behind it too, that just adds some extra personality to it too. We had iguanas, eagles, hummingbirds and and raccoons as our neighbors (they also told us that they saw a puma right next to the pool a few days before we came!), and I could honestly just sit and watch the eagles fly so closely for hours. But from Costa Rica to a cold Stockholm, which in fact isn’t that bad either – especially when I get to hug some of my favorites tonight. I was guesting a podcast this morning and now I’m at the office working through today’s to do list. Up next: inventory of Nootka. So long, love! x


5 kommentarer5 kommentarer om “HOME AWAY FROM HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här