Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:37 | February 12, 2019

SUNDOWN

Shirt, Adoore. Earrings, Nootka. Photos by Agnes Maltesdotter, Costa Rica Jan 19

Ett gäng till från min och Agnes lilla fotosession. De där solnedgångarna är rent magiska, hade kunnat upprepa mig om och om igen. Det har jag nog i och för sig redan gjort. Hoppas att er vecka börjat bra? Jag känner mig på bra humör och peppar mig själv till en riktigt strukturerad vecka. Lägenheten är storstädad och jag vill få mycket gjort. Att skriva dagliga listor, eller åtminstone en vecko-to do list är ett av mina främsta tips för det – det blir så tydligt för en själv då när punkt för punkt bockas av och att en kommer framåt. Trello är grymt för just det! Använder ni det redan kanske? Puss x

__________________________________________

Translation: Some more photos from my little session with Agnes. Those sunsets are pure magic, I could go on forever. However I hope that you’ve had a great start of the week? I’m feeling in a good mood and boosting myself to have a really structured week. The apartment is all cleaned and I want to really get things done. To write daily lists or at least a weekly to do list is my main tip for that, I love the feeling when you check off each thing and makes it clear that you’re moving forward. I love the app/tool Trello! Maybe some of you are already using it? Love x


6 kommentarer6 kommentarer om “SUNDOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här