Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:59 | February 13, 2019

CHUNKY KNITS

Sweater, I Love Mr Mittens. Skirt, Munthe. Shoes, & Other Stories. Sunglasses, Prada.

Photos by The Locals & Hasting

_

Glad onsdag! Här kommer en till look från Köpenhamn. Skulle kunna flytta in i den här tröjan, den väger på riktigt några kilon och är helt perfekt mjuk. Funkar både på Fashion Week och i soffläge. Och hörni det här jag skrev igår om att jag känner mig på extra bra humör den här veckan, shit vad det är kopplat till vädret förstår jag ju nu. Solen förvandlar en! Ser Stockholm med helt andra ögon. Så imorgon på Alla Hjärtans Dag lär jag väl känna mig extra kärleksfull med, haha. Ska ni hitta på något mysigt/kul? Känns som att många är anti och jag förstår det rent ur konsumtionsaspekten – men jag har svårt att tycka att det skulle vara något negativt att hylla kärlek oavsett om det är till din vän, din partner, ett syskon eller din hund. Eller dig själv för den delen. “Fast det borde vi väl göra alla dagar på året” som någon kan tänkas kontra med då och ja visst, det borde vi, men det är inte så dumt att bli extra påmind om det på en annars helt vanlig torsdag. Då så, hoppas ni får en fin kväll! So long x

________________________________________

Translation: Happy Wednesday! Here’s another look from Copenhagen! I could literally move into this sweater, it’s so heavy and super soft. Works both for Fashion Week and for chill mode on the sofa. And what I wrote yesterday about that I’m feeling in a really good mood this week, I realized that of course it’s probably a lot thanks to the weather and sun in Stockholm right now. So I guess tomorrow on Valentine’s Day I’ll feel extra loving too, haha. Do you have any cozy/fun plans? Feels like a lot of people are quite anti and I understand that from the consumption aspect – but imo it’s hard to find it negative to cherish love whether it’s to a friend, a partner, to your sibling or your dog. Or even yourself. “But shouldn’t we cherish that every day of the year” some might say then and yes, of course we should, but I don’t find it bad to get a little extra reminder on an otherwise regular Thursday. Oh well, wish you a great evening! So long x


6 kommentarer6 kommentarer om “CHUNKY KNITS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här