Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:29 | February 21, 2019

WOMEN IN NOOTKA

Vill bara ägna en stund åt detta fantastiska gäng kvinnor i min smyckesdesign – Matilda Djerf, Mikaela Hållén, Mathilde Gøhler, Sania Claus Demina, Petra Tungården, Lowe Olsen & Sophie Gøhler <33 Känns fullständigt overkligt fortfarande att se er bära Nootka. Hurra! Hur mår ni? Jag landade precis i soffan hemma och väntar in Tim som är och handlar, vi tänkte laga halloumi stroganoff (hur kan jag ha missat detta?!) vilket blir andra dagen i rad för mig efter myshäng hos Anna igår med Sania då hon bjöd på just det och semmelkladdkaka till efterrätt. Oh my. Önskar er en fin kväll nu, so long x

______________________________________________

Translation: Just want to dedicate a moment to these amazing women wearing my jewelry design -Matilda Djerf, Mikaela Hållén, Mathilde Gøhler, Sania Claus Demina, Petra Tungården, Lowe Olsen & Sophie Gøhler <333 Still feels absolutely unreal to see you wearing Nootka. Yay! How are you? Had such a cozy evening yesterday with dinner and desserts with Anna & Sania, tonight I’m just chilling at home and soon about to prepare some dinner with Tim. Wish you a great evening, so long x


3 kommentarer3 kommentarer om “WOMEN IN NOOTKA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här