Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:35 | February 25, 2019

MY WEEK 9

Villa Tugendhat by Ludwig Mies van der Rohe

Måndag: Morgonträning med Carro, möte med H&M och sen drog jag direkt till kontoret. Kommer hit en hantverkare nu på eftermiddagen som ska hjälpa oss att sätta upp lite hyllor för att organisera lite förvaring m.m. Ska förresten passa på att ta lite bilder i veckan så att ni får se hur det ser ut här!
Tisdag: Tidig frukost med Sania, Michaela och Anna, sen möte hos min agentur för genomgång av ett potentiellt ambassadörskap och på eftermiddagen kommer Moutife för att plåta lite nya bilder hemma hos mig
Onsdag: Heldag på kontoret, medvetet inget speciellt inbokat för att maximera datortid
Torsdag: Studioplåtning all day. Ni kan garanterat hänga med på Insta Stories för lite BTS!
Fredag: Heldag på kontoret, gänget jag delar kontor med ska köra Trip (träningspass där man “cyklar i en virtuell 3D-värld”) tillsammans som avslut på veckan och sen ska jag och Tim hem till Karim och Adriana på middag

___________________________________________________

Monday: Morning workout with Carro, meeting with H&M and then I went straight to office. We have a craftsman coming to help us with mounting some shelves etc to organize some storage. I’ll take some photos from the office this week to show you a bit how it looks! 
Tuesday: Early breakfast with Sania, Michaela and Anna, then meeting at my agency to go through a potential ambassadorship, after lunch Moutife is coming to shoot some photos at my place
Wednesday: Office all day, nothing special planner or booked to maximize computer work 
Thursday: Studio photoshoot. You can probably join my Insta Story for some BTS!
Fredag: Office day, the guys I’m sharing office with are trying out Trip (a workout class where you do spinning “in a virtual 3D world”) together to finish off the week and then Tim and I are heading to our friends Karim and Adriana for dinner


4 kommentarer4 kommentarer om “MY WEEK 9”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här