Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:06 | March 21, 2019

ENDORPHINS

 Prada sunglasses rodebjer dress

Sunglasses, Prada. Dress, Rodebjer. Jacket, vintage borrowed from Hanna.

_

Hej bästa ni. Jag är nyss hemkommen från fantastiska dagar i USA, inledningsvis för jobb (ni kanske har sett mitt jobb för H&M?) följt av en roadtrip tillsammans med Rami, Julian och Hanna med genomfart i bland annat Santa Barbara och Big Sur fram till San Francisco och de där dagarna gjorde mig ärligt talat hög på livet. Dels tack vare kärleken jag känner för dem, alla samtal, skratt, mat och platser. Blev dessutom betuttad i San Francisco på köpet, sällan jag känner så så pass fort men där skulle jag nog fasen kunna tänka mig att bo till och med.

Och medan jag rider på den här vågen av endorfiner så har jag passat på att ägna eftermiddagen åt att ta ett ryck och sätta en plan för bloggen, men det vill jag inte göra helt själv. Så hjälp mig, det är alltid så roligt och viktigt att höra vad ni är mest pepp på att läsa, se, veta. Närmast i tiden nu så väntar såklart en bildkavalkad från roadtrippen, men därefter…hit me!

Puss & kram

______________________________________

Translation: Hey loves. I just got home from some amazing days in the US, first out for work (maybe you’ve seen my work for H&M?), followed by a roadtrip together with Rami, Julian and Hanna through LA-San Francisco that honestly made me high on life thanks to the love I feel for these people, all our conversations, laughs, food and places. And on top of that I got swept away by San Francisco, I actually believe I could live there and I rarely feel that way straight away.

And while I’m riding this wave of endorphins I’ve spent this whole afternoon to set a plan for the blog ahead, but I don’t want to do that all by myself. So help me out here, it’s always so fun and important to know what you are most excited to read, see and know. Up next I have a photo bomb from the roadtrip waiting, but then…hit me! Much love x


24 kommentarer24 kommentarer om “ENDORPHINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar dina vardagsinlägg! Sedan tycker jag en serie med stylingtips kunde vara kul! Typ “ett par jeans – fyra outfits” etc. Hur kombinerar man x med y osv. Jag är också intresserad av tanke/åsiktstexter, t.ex. vad gör du dagar du är ledsen, varifrån får du en god självkänsla, situationen i världen, klimatförändring etc. Äääälskar att läsa längre inlägg om ens åsikter. Kram du är inspirerande.

  Reply
 • Håller med dig Julia! Jag skulle vilja se flera plagg återkomma i dina outfitinlägg, för jag förstår ju att du precis som oss andra icke-modebloggare använder dina plagg mer än en gång och på fler än ett sätt/kombinationer, men det framkommer ju inte jättetydligt/ofta i din blogg. Ett lite mer “hållbart” modebloggande helt enkelt, där kläder inte blir en engångsprodukt.

  Önskar dig en trevlig vecka!

  Reply
 • MERA FRÅN DITT HEM!!!! PUSS PETRA <3 <3

  Reply
 • SKA BLI <3

  Reply
 • du är magi <3 alltså alllllllt om er roadtrip plz!

  Reply
 • <33
  Massa från roadtrip är på g!!

  Reply
 • Jag hade gärna velat höra lite om dina resor, alltså kanske topp 3 platser i Europa t.ex. och kanske någon aktivitet till varje plats.

  Reply
 • Q&A!

  Reply
 • Yes! Funderar ev på att kanske införa det som ett temainlägg varje vecka, dvs färre frågor&svar men löpande?

  Reply
 • SAN fran, LA TIPS!!!! Hur bodde ni? Var åt ni? Nån speciell affär man ej ska missa?

  Reply
 • Roadtrip-material är på ingång!! Ska försöka täcka in så mycket jag bara kan 🙂

  Reply
 • Älskar såklart exakt alla dina outfits, jättekul att se ännu mer av din stil så kanske typ bilder från provrum, detailjbilder, mer från ditt hem!!! osv. Gärna typ trendspotting, vilka trender gillar du vs ogillar inför nästa säsong? Sa jag inredning?!?! Om man har liten budget men ändå pricka det viktigaste inför våren – vad är viktigaste ”keys”? Tack du är grym!

  Reply
 • Tycker redan du gör så bra men mer personliga inlägg hade varit kul att läsa. Sen uppdateringen, vet att du lägger mycket tid att göra varje inlägg proffesionellt och framförallt väldigt kreativt men några fler inlägg i veckan.

  Reply
 • Hade älskat att få se hur du bor! De bilder man sett hittills är så fina! xx

  Reply
 • En makeup tutorial video på din vardagsmakeup!!<3

  Reply
 • More of your interior!!! xx P.

  Reply
 • Would love to see more of your film photography from various places! 😊

  Reply
 • Yay, happy you enjoy the film photography. I’d love to share and tell more about that 😉

  Reply
 • Love the retro vibe in these shots!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Mer av det du faktiskt är grym på. Din stil, foto, inredning, entreprenörskap, skönhet, er kärlek och allt sånt gött.

  Reply
 • I would looove to see your fave makeup and skincare products! 💛 and also more of the nice follow me around for a day kinda posts with random pics from you days x

  Reply
 • Oh and also oics of your house! X

  Reply
 • Snäääälla visa hur och med vad du sminkar dig🙏❤️

  Reply
 • Inredning från ert hem! 🙂 av det lilla man fått se verkar det sååå fint och inspirerande!!

  Reply