Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:41 | March 25, 2019

MONDAY MOOD

Jacket, vintage 

_

Hej godingar! Hoppas att ni har en bra start på veckan. Efter två veckor ifrån varandra på olika håll så kom Tim hem sent igår kväll vilket passade alldeles utmärkt för mig i och med att min jetlag retfullt klamrar sig kvar, så klarvaken kastade jag mig över honom i välkomstgest och sen satt vi och snackade till klockan två. Kom i alla fall upp och tränade imorse (jag har inbillat mig tillräckligt länge nu att jag är en person som gillar morgonträning att det börjar kännas verkligt) och nu sitter jag och köttar på kontoret. Bra feeling idag! Något som gav mig desto sämre feeling eller rentav illa till mods var däremot R.Kelly dokumentären som jag började se igår, har 2 delar kvar som jag tänkte beta av ikväll. Har ni sett den? Om inte gör det – motbjudande på alla sätt men också så viktig, om en tystnadskultur och vad det kan leda till..

Vill bara avsluta med att tacka för bra kommentarer, åsikter och pepp i inlägget under. Ni är bra ni <3

_________________________________________

Translation: Hey babes! Hope you’re having a great start of the week. After two weeks apart Tim came home late yesterday which suited me perfectly since my jetlag is still showing its presence, so wide-awake I threw myself over him as a welcome gesture and then we chatted until 2 am. At least I still got up this morning for workout (I’ve been imaging myself being a person that enjoys morning workouts for so long that it’s starting to feel real) and now I’m at the office working. Good feeling today! Something that on the contrary gave me a bad feeling and uncomfortable is watching the R.Kelly documentary yesterday, got the last 2 parts left that I’ll watch tonight. Have you seen it? If not do it, obnoxious in every way but so important, showing a silence culture and what it can lead to..

Just want to end with saying thank you for the nice comments, thoughts and boost in the post below. You’re the best <3  


3 kommentarer3 kommentarer om “MONDAY MOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här