Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:21 | April 30, 2019

SHOPBOP FAVES W.18

Det här inlägget innehåller reklamlänkar / This post contains adlinks

1. 2. GANNI 3. TWENTY MONTREAL 4. PHILLIP LIM 5. BY FAR 6. BY FAR 7. NANUSHKA 8. ANINE BING 9. JANESSA LEONE 10. FOR LOVE & LEMONS 11. ANINE BING 12. MIISTA


1 kommentarerEn kommentar om “SHOPBOP FAVES W.18”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Dette er den desidert mest behagelige formen for magebelte etter fødsel jeg noen gang har prøvd. Jeg kjøpte dette for å hjelpe meg å krympe meg tilbake eller i det minste hjelpe meg med å heles etter fødselen. Jeg har prøvd flere belter og shapewear og havner vanligvis i lagring fordi jeg bare ikke tåler ubehag eller følelsen av å bli klemt. For ikke å snakke om svetten som følger med denne typen plagg. Uansett hva jeg aldri kan synes å få riktig størrelse. Hvis den er for stor, fungerer den ikke. For liten, og du kan ikke puste! Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg bestemte meg for å prøve igjen. Gutton for straff kanskje? Men denne gangen lønnet meg risikoen. Jeg var i stand til å bære disse komfortabelt og gå tilbake til prebaby vekt og form i løpet av en uke! Ingen ser gravid på en måned etter fødselen. Jeg ble sjokkert over hvor bra det fungerte. Jeg opplevde heller ikke noen av ulempene som er nevnt over. Den kommer i en fin pose som passer fint i sykehusvesken i NY magebelte etter fødsel , i tillegg til et nyttig papirark som forklarer når og hvordan du skal bruke hver del. En siste ting … Jeg ble så hyggelig overrasket over hvor diskrete disse passet under klærne mine. Jeg trodde helt sikkert at 3 stk belter med borrelås ville se klumpete ut under hvilken som helst skjorte eller bukse. Jeg klarte å ha dem under yogabukse og en T-skjorte med ostpartum-beltet uten å oppdage. Jeg er nesten 3 måneder etter fødselen og helt tilbake til fødselens form og vekt (noen lbs lettere), men fra tid til annen strekker jeg meg frem til noen av midjen når jeg vil ha på meg litt mer figur som klemmer. 5 stjerner. Definitivt anbefale. Den er godt laget, den er komfortabel, veldig enkel å jobbe med, og ostpartum belter fungerer magebelte etter fødsel .

    Reply