Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:31 | May 11, 2019

APARTMENT OUT FOR SALE <3

Hej favoriter. Hoppas ni mår bra? Min vecka har varit rätt tung och intensiv så jag är helt slut just nu om jag ska vara ärlig. Efter kontoret igår hade jag just därför bokat in tid för infraröd bastu på HEAT för andra gången och jag ska nog försöka se till att boka det med jämna mellanrum som meditation för mig själv, bra för alltifrån stress, blodcirkulationen till huden. Det mesta faktiskt. Idag har jag bara hängt med min syster, ätit glass och tagit det superlugnt.

Tänkte hur som helst berätta att vår lägenhet nu ligger ute till försäljning och jag misstänker att många av er redan förstått av vilken anledning. Livet blir inte alltid som en tänkt sig och jag letar nu parallellt efter en ny egen lägenhet att köpa där jag kan få en nystart och fokusera på mig själv. Jag älskar verkligen den här lägenheten så separationsångesten är oundviklig – på drömläge, med vackert burspråk och högt i tak. Det är verkligen en pärla. HÄR kan ni spana in den. Puss & kram <3

___________________________________________

Translation: Hi favorites. Hope you’re well? My week has been tough and intense so I’m quite exhausted right now to be honest with you. So because of that I booked a time for infrared sauna after the office yesterday, it’s the second time I try it and I think I’ll start going there regularly as meditation for myself, it’s good for everything from stress, blood circulation and your skin. Basically good for everything. Today I’ve just been hanging out with my sister, eating ice cream and chilling.

Also wanted to tell that our apartment is now up for sale and I’m guessing many of you have already understood because of what reason. Life doesn’t always become what you imagined and I’m looking for a new own apartment to buy where I can get a new start and focus on myself. I really love this apartment so the seperation anxiety is inevitable – dream location, beautiful oriel and high ceilings. Check it out HERE. Hugs <3


24 kommentarer24 kommentarer om “APARTMENT OUT FOR SALE <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vilken bra inredningssmak du har. Älskar helheten 🙂

  Reply
 • Tack så mycket! Kram

  Reply
 • Tungt! Man har tänkt att livet blir med någon och så ändras det och man får börja om från noll. Jag hoppas du vet och orkar tro att det blir bra om det ibland känns hopplöst. Kram <3

  Reply
 • Åh <3 det här kommer låta så klyschigt men än fast det känns som att man går sönder inombords så LOVAR jag dig att plötsligt så kommer en dag då du känner dig genuint lycklig igen, och då känner man sig också tusen gånger starkare! Träning och kreativitet hjälper otroligt mycket. Jag håller tummarna för att du ska hitta din drömlägenhet snabbt. All styrka till dig!

  Reply
 • ❤️

  Reply
 • I follow you since 2012 and maybe you know me because I used to have a tumblr like a fan account about you 😂 well, just want you to know that you are AMAZING and such an inspiration for me. Keep shining as always, Lisa.
  Lots of love from Spain.
  Ana X

  @vdeana

  Reply
 • <3

  Reply
 • En dag känner du dig hel igen, jag lovar <3 Jättefin lägenhet.

  Reply
 • Selv om det er ubehagelig og smertefullt å kjenne på dette, vil det legge som et styrke av lag under huden din for fremtiden. <3

  Reply
 • Styrkekramar till dig! Sånt här är fruktansvärt att gå igenom och man får vara hur ledsen som helst, hur länge som helst – låt ingen ta ifrån dig det!

  Gör din greje och kom tillbaka när du är redo, stackare än någonsin (hur klyschigt det än må låta, så är det faktiskt sant)

  Miljonen kramar <3

  Reply
 • ❤️❤️

  Reply
 • ❤️

  Reply
 • 🙁 styrkekramar till dig

  Reply
 • Oh wow looks amazing, but it’s way too far from me!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Styrkekramar <3

  Reply
 • I’ve been following you since 2009, i’ve seen you evolving through years, and I can’t help but be at bit moved by what happened to you. I only know you from what you decide to show on the internet, so probably not so much, but what I see at least is an interesting and fascinating creator, an accomplished business woman, an incredibly beautiful woman, and a so nice, inspiring human being. I think it’s one of the first times I comment under your blogposts in 10 years, but well, I think it’s unfair that something like this happens to a person like you and I didn’t want to remain silent. You’ll get over it, for sure, you deserve the best and you’ll get it 🙂 It’s a new start, everything is to do now it’s up to you! Can’t wait to see what’s next, all the things you’ll do in the future, and follow you in your journey of life. And, thank you for all 🙂

  Reply
 • Förstår att du har separations ångest men du har så bra inrednings stil så ditt nya hem kommer att bli super fint. All styrka till dig och du är verkligen inte ensam. Går igenom exakt samma sak. Det är viktigt att få känna sig ledsen och känna alla de känslor man har. Hoppas allting blir enklare med tiden för dig. Jag önskar dig allt gott <3

  Reply
 • Reply
 • Hej Lisa!
  Vilka fina färger i lgh.
  Vet du vilka färger det är och vad för teknik är det i sovrummet?
  Så tacksam för svar! Ha precis köpt lgh och blev så inspirerad!

  Reply
 • Jag vill minnas att de målade med kalkfärg in sovrummet.

  Reply
 • Hej,
  vilken kulör på väggar i vardagsrummet? Supernsyggt! <3

  Reply
 • small tattoos https://inksmalltattoos.com/

  Reply
 • sex positions http://69sexpositions.com/

  Reply
 • amazing photography

  Reply