Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:57 | May 12, 2019

NOOTKA AT WAKAKUU

Nootka jewelry braceletRaw bracelet nootka jewelry hoopMid & Big hoop gold (2 Mid & 1 Big shown on photo)Nootka jewelry necklaceRaw necklace Nootka jewelry braceletRaw bracelet

Mitt i allt som pågår just nu, så har jag en rolig nyhet som jag känner mig glad och stolt över att få dela med er. Nämligen att mitt älskade Nootka lanseras på Wakakuu den 15 maj!! Wakakuu har stått på min drömlista över återförsäljare så det känns overkligt att Nootka nu, efter bara drygt 6 månader igång, får tas in som ny designer och brand i ett sådant starkt sällskap.

Och i samband med detta slår vi två flugor i en smäll och lanserar nya pieces! Tre hals- och tre armbandskedjor samt två nya storlekar och varianter i Hoop-serien (nuvarande Big Hoops byter namn för att undvika ev förvirring). Jag känner mig supernöjd med dessa nya pieces som utgör en perfekt bas, och jag hoppas att ni kommer att gilla dem minst lika mycket. De nya smyckena släpps exklusivt hos Wakakuu under två veckor, så se till att hålla koll nu på onsdag den 15e för att få tag i dem! HÄR kan ni även signa upp er på nyhetsbrevet för att bli de första att få veta när det ligger live. Bara skriv i kommentarsfältet om ni har några frågor. Och tack för att ni stöttar mig och bär Nootka på den här resan. Stor kram x

_________________________________________

Translation: In the middle of everything else going on right now, I’m glad to share some exciting news with you. My beloved Nootka is launching at Wakakuu on May 15th!! Wakakuu has been on my dream list of retailers so it feels quite unreal that Nootka now, after just over 6 months up and running, will be taken in as new designer and brand among such a strong range of brands as company. 

And for the launch we’re also launching some new pieces! Three chain necklaces & three chain bracelets, and two new sizes and versions in the Hoop-category (the current Big Hoops will be renamed to avoid any confusion). I feel so pleased with how these new pieces turned out, the perfect base, and I really hope you’ll like them just as much. The new jewelry will be available exclusively at Wakakuu during 2 weeks, so make sure to check it out on the 15th this Wednesday to get your hands on them! And HERE you can also sign up for the newsletter to be the first one to know when it’s live. Just write me a comment below if you have any questions. And thank you for supporting and wearing Nootka on this journey. Hugs x


5 kommentarer5 kommentarer om “NOOTKA AT WAKAKUU”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här