Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:47 | May 14, 2019

NOOTKA NEW PIECES

Nootka jewelry

Original Necklace, Original Bracelet

Made from recycled 925 silver with 18ct gold plating, handcrafted in Stockholm.Nootka jewelry

Mid Hoop (one of my ♥!!), Big Hoop (new sizes & versions to the hoop series)

 Sold individually. Made from recycled 925 silver with 18ct gold plating, handcrafted in Stockholm. Nootka logo on inside.Nootka jewelry

Link Necklace (one of my ♥!!), Link Bracelet

Made from recycled 925 silver with 18ct gold plating, handcrafted in Stockholm.Nootka jewelry

Raw Necklace, Raw Bracelet

Made from recycled 925 silver with 18ct gold plating, handcrafted in Stockholm.

_

Tänkte att jag tar er igenom den nya kollektionen lite tydligare här med produktbilder och kort info! Nu ligger alltså smyckena ovan live hos Nootka Jewelry!! Det jag gillar mest med dessa pieces är att de känns tidlösa och går att kombinera med varandra, i fina material producerat lokalt. Jag har tagit för vana att sätta i en Mid Hoop & en Big Hoop bredvid varandra i örat varje morgon på sistone, och med i alla fall minst en kedja runt halsen eller handleden. Har ni någon personlig favorit? x

____________________________________________

Translation: Thought I’d take you through the new collection pieces for Nootka here together with some short info! These jewelry are now live at Nootka Jewelry!! What I like the most about these pieces is that they feel timeless yet easy to combine with each other, in fine materials produced locally. Every morning lately I’ve put on one Mid Hoop & one Big Hoop as a combo in my ear, and at least one of the chains around my neck or wrist. Do you have any personal favorite? x


15 kommentarer15 kommentarer om “NOOTKA NEW PIECES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • In love with these pieces!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Happy you like them, thanks! x

  Reply
 • Raw bracelet och original necklace va himla fina! Resten också men det är nog mina favoriter. Älskar också de större örhängena och ringarna från tidigare. Tänkte bara fråga om du har koll på hur bra ringar som har en plättering håller? Jag har andra typer av smycken med plättering (armband framförallt) och dom har hållit ganska bra men dom ser lite hängiga ut efter några år, och jag tänker att ringar är så mycket mer utsatta än armband och halsband med hur mycket man använder händerna. Vet du om det fungerar att leva med plätterade ringar? Alltså att använda händerna normalt, tvätta händerna, allt sånt, men kanske inte diska/duscha/bada liksom. Jag börjar nämligen bli väldigt trött på att plocka av och på ringar hela tiden och letar efter alternativ på några som kan bli mer en del av mig så som guldhalsbandet jag alltid har på mig är 🙂
  Stort grattis till lanseringen hos Wakakuu! Det är så kul att följa din framgång <3 Kram

  Reply
 • Hej Erica! Vad kul att du gillar dem, betyder massor! Tack <3
  Vad gäller guldpläterade ringar så hör hållbarheten i princip alltid ihop med hur väl en sköter om dem. En plätering ska oavsett vad och ifrån vilket varumärke inte komma i direkt kontakt med vatten, kemikalier eller parfym. Att vara noga med sådana faktorer, samt att förvara smyckena i t.ex. en tygpåse mellan användningarna förlänger livstiden markant! Örhängen, halsband och armband är sällan ett problem alls medan just ringar alltid kommer vara litegrann knepigare. Vi har valt att använda återvunnet äkta silver som grund i alla Nootka smycken och det blir därför aldrig några märken eller missfärgningar på fingrarna av att bära våra ringar. Hoppas det var lite svar på din fundering! Tack så mycket för fina ord, gör mig så glad 🙂 Stor kram

  Reply
 • Så fina smycken! Har du någon bild när du har i örhängena i öronen? Vore kul att se hur det ser ut bara! =) PS. Har följt dig i säkert över 10år. Kram!

  Reply
 • Åh tack så mycket!! Gå in på produktlänken på örhängena så finns en tydlig bild på hur de ser ut i öronen 🙂
  Och vad coolt att du hängt med så länge!! Stor kram

  Reply
 • Jag tänkte mer på när du har satt i två olika storlekar på örhängena, som du skrev. En sådan bild, på ditt öra haha =)

  Reply
 • Ahhh, då hänger jag med! Såg att du fyllt i din mail i förra kommentaren så jag kan maila en bild till dig 🙂 Kram

  Reply
 • Hei <3 selger du ikke de mini gold hoops lengre? <3

  Reply
 • I love these pieces, you are such a talent. Such a beautiful collection, so much love and purity in you.
  be creative and let your spirit shine!

  Reply
 • Raw bracelet var sjukt fint!

  Reply
 • Men shit vad fina halsbanden är!

  Reply
 • Kommer det fyllas på med fler? Alla mina favoriter är slut på wakakuu…. Vill så gärna ha ett armband!

  Reply
 • Love the earrings! I’m looking for a simple pair of earrings like this one.

  Reply
 • Great Post! I have too been generated Clipping Path/Cutout image Service, Jewellery Retouching Service, creative Jewellery Shadow to a long time.

  Reply