Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:37 | July 1, 2019

NOUGAT

Tack för att ni är så ofantligt förstående och fina <3 Det värmer så ska ni veta. Jag känner att jag har hittat tillbaka till mitt fokus igen, på ett annat sätt nu. Det har hänt väldigt väldigt mycket de senaste veckorna eller månaderna rättare sagt. Och jag tänkte att jag kan dela med mig av lite tankar och reflektioner i ett inlägg här även om sånt är lite läskigt. Jag åker till Barcelona med min bästa Sania för en weekend måndag-torsdag i alla fall och det ska bli så underbart mysigt och kul, så så glad för det. Och bilderna ovan är från nu i fredags när jag var på Lollapalooza och fick se Billie Eilish, Lana Del Rey och Travis Scott med vänner. Var ni där kanske? Puss så länge x

______________________________________________

Translation: Thank you for being so understanding and sweet <3 Means a lot to me. I feel that I’m finding my way back to my focus again, in another way now. It’s been a lot going on the last weeks and months. And I thought I’d share some thoughts and reflections with you in a post here even though that’s kinda scary too. However I’m going to Barcelona with my best Sania tomorrow for a weekend until Thursday and I’m so happy about that, can’t wait. And the photos above are from this Friday when I went to the festival Lollapalooza and watched Billie Eilish, Lana Del Rey and Travis Scott play. So long, hugs x 


7 kommentarer7 kommentarer om “NOUGAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här