Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:03 | July 31, 2019

COUNTDOWN CPH FASHION WEEK

Striped sweater, JACQUEMUS. Leather skirt, Proenza Schouler. Shoes, SENSO. Black dress, STAUD. Green sunglasses, LE SPECS. Bag, BY FAR. Square skirt, C/MEO COLLECTIVE. Satin shorts, VINCE. White sweater, JACQUEMUS. Grey cardigan, GANNI.


5 kommentarer5 kommentarer om “COUNTDOWN CPH FASHION WEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • In love with these pieces and the retro vibe!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • 0h, den randiga tröjan

  Reply
 • Känns som att 70-talet är på väg tillbaks ^^

  Reply
 • Detta är den överlägset mest bekväma formen för gördel efter graviditet som jag någonsin har provat. Jag köpte detta för att hjälpa mig krympa eller åtminstone hjälpa mig att läka efter att jag födde. Jag har provat flera bälten och formkläder och hamnar vanligtvis i förvaring för att jag bara inte tål obehag eller känslan av att vara klämd. För att inte tala om svettningen som följer med den här typen av plagg. Oavsett vad jag aldrig verkar få rätt storlek. Om det är för stort fungerar det inte. För liten och du kan inte andas! Jag är inte säker på varför jag bestämde mig för att försöka igen. Hårfisk för straff kanske gördel efter graviditet? Men den här gången gick min risk. Jag kunde bära dessa bekvämt och återgå till min barnvikt och form inom en vecka! Ingen ser gravid i en månad efter födseln. Jag blev chockad över hur bra det fungerade. Jag upplevde inte heller några av de ovan nämnda besvären. Den levereras i en trevlig väska som passar fint i NY sjukhusväska samt ett användbart pappersark som förklarar när och hur man använder varje del. En sista sak … Jag blev så trevligt förvånad över hur diskreta dessa passade under mina kläder. Jag trodde säkert att 3 bitar av bälten med kardborrband skulle se ut klumpiga under alla skjorta eller byxor. Jag kunde bära dem under yoga byxor och en ostpartum guld T-shirt oupptäckt. Jag är nästan 3 månader efter födseln och helt tillbaka till födselform och vikt (några kilo lättare jämnt) men då och då räcker jag fortfarande till några av midjan när jag vill bära något lite mer kram. 5 stjärnor. Definitivt rekommendera. Den är välgjord, den är bekväm, väldigt enkel att arbeta med och gördel efter graviditet.

  Reply
 • Love the long skirts, thank you for sharing!!
  https://www.celeb-networth.com/

  Reply