Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:40 | September 19, 2019

STUDIO 54 PARTY COMING UP

Hörni vet ni, imorgon fredag så fyller jag 25 år!! Förstår ni då hur länge jag har haft bloggen nu, haha?? Hur som helst så bestämde jag mig för att DET är väl rätt tillfälle att för en gångs skull styra en stor fest (jag kan inte minnas att jag riktigt gjort det innan?), så efter veckor av planering och nu intensivt prepp under veckan så bjuder jag in till födelsedagsfest på Nosh and Chow i Stockholm imorgon för mina 100 underbara gäster – med tema: Studio 54!! Bjussar på ett moodboard här men det kommer ju definitivt att kunna bjussas på desto mer ifrån själva festen här efter helgen. Ska bli så himla roligt att få samla alltifrån mina föräldrar, till barndomskompisar, nya och gamla vänner, branschkollegor, surfkompisar osv osv under ett och samma tak i sprakande LOOKS och den bästa musiken från den eran.

Det finns mycket jag vill fira imorgon just nu, inte bara min födelsedag! PUSS på er så hörs vi snart <3

____________________________________________

Translation: Guys, tomorrow Friday I’m turning 25!! So can you tell for how long I’ve had my blog now, haha?? Anyway since it’s 25 I thought isn’t THIS the right time to arrange a big party (I can’t remember if I’ve ever really done that before?) so after some weeks of planning and preparations this whole week I’m having my Birthday party at Nosh and Chow in Stockholm tomorrow for 100 amazing guests – with the theme: Studio 54!! Sharing a little moldboard here but I will definitely share a lot more after the party this weekend. I’m just so excited to have everyone from my parents, to my childhood friends, new and old friends, colleagues etc etc under the same roof in sparkling LOOKS with the best music from that era.

There are a lot of things I want to celebrate tomorrow right now, not only my birthday! MUCH LOVE and speak soon <3 


5 kommentarer5 kommentarer om “STUDIO 54 PARTY COMING UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis på födelsedagen!!!! 😀

  Reply
 • Om någon är värd en stor fest så är det verkligen Du . Kan bara önska dig en stooor glädjens minnesvärd fest och STORT GRATTIS på 25årsdagen och ALL LYCKA OCH FORTSATT FRAMGÅNG MED ALLT DU GÖR: KRAMAR

  Reply
 • Stort grattis på födelsedagen Lisa! ❤️

  Reply
 • Grattis! 😀

  Reply
 • I couldn’t wait to try out this massage gun massager. Compared to other massagers from reputable companies, this massager is comparable. It quickly relieves neck tension stiffness and you immediately feel the heat of the blood circulating in the treated area. Doesn’t take very long. It is very quiet compared to others. This massage gun is packaged neatly in a nice carrying case, it would be a very nice and useful gift for your significant other massage gun. Now it’s part of my nightly routine to use this massager before bed. It helps me relax and have a good deep sleep. Good investment for your wellbeing! Happy to own massage gun !

  Reply