Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:51 | September 26, 2019

MY 25TH BDAY PARTY

Dress, Rixo (reklamlänk/adlink). Shoes, Sania D’mina. <3

   

WOW, WOW, WOW. Det är nog knappt lönt för mig att ge mig på att beskriva i några närmre detaljer, men jag har levt på ett sånt rus efter min Studio 54 födelsedagsfest i fredags!! Och den främsta anledningen till det (förutom att jag hade så sjukt kul hela kvällen vilket nog kan läsas av på mitt ansiktsuttryck), så kände jag sån total lycka och tacksamhet över vilka fantastiska vänner och familj jag har omkring mig. Inledde kvällen med att käka middag där jag grät emellan tuggorna när några av de viktigaste personerna i mitt liv höll tal vilket jag inte alls hade väntat mig, följt av bara sån FIN energi, dans, pepp fest hela kvällen och natten (mina föräldrar hängde med till Spy Bar, bara en sån sak haha?!) som jag alltid kommer att minnas. Så egentligen vill jag bara säga TACK och sprida både en kärleksbomb- och bildbomb här för er! Tagna av Fabian Wester, samt ett gäng analoga av Sania Claus Demina. Samt tack till Nosh and Chow för att ni har så vackra lokaler, MODE Cold Brew & Peroni Liberia för dryck, NOPH events för att ni riggar DJ-utrustning som inte sviker Studio 54 disco vibes och till min DIOR-familj för att ni glittrade tillsammans med mina gäster. Enjoy bildbomb! Och nu kliver jag in i 25, puss! x

_________________________________________

Translation: WOW, WOW, WOW. I don’t even think I can describe in detail, but I’ve felt such a rush after my Studio 54 birthday party last Friday!! And the main reason (except the fact that I had so much fun all night which I guess you can tell on my face expressions), I just felt so happy and thankful for what amazing friends and family I have around me. We started the evening with dinner, followed by the party with SUCH a good vibe, love and dancing all night that I will never forget. So basically I just wanna say THANK you and share a love bomb and photo bomb with you! The photos are taken by Fabian Wester and some shot on film by Sania Claus Demina. Also thank you to Nosh and Chow for your beautiful fourth floor, MODE Cold Brew & Peroni Liberia for the drinks, NOPH events for DJ equipment that worked amazingly for Studio 54 disco vibes and to my DIOR family. Enjoy the photos! And now I’m entering 25! x


11 kommentarer11 kommentarer om “MY 25TH BDAY PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Happy birthday gorgeous! I love your dress!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • HERREGUD vilken j*vla drömfest!!!! Så avis, for real.

  Reply
 • Wow your dress is amazing!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Happy birthday!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • LOVE YOU

  Reply
 • Du ser så glad ut! Hoppas att du hade en fantastisk födelsedag!

  Reply
 • Hej!
  Grattis i efterskott 🙂
  Konstig fråga kanske men Andreas Wijks glittriga skjorta/kavaj – varifrån är den?
  Skulle så gärna vilja veta.
  Kram

  Reply
 • Nice pictures, happy birthday! 🙂

  Reply
 • Dette er et flott kompresjonsbelteplagg etter fødselen. Det er tre separate stykker, på grunn av det ruller det ikke, bøyes eller rir opp som andre produkter jeg har prøvd. Det er også enkelt å justere for forskjellige deler av kroppen din, dvs. hofter og mage. Det tar litt lenger tid å begynne å ta på siden det er tre separate stykker, men fødselsbeltet er vel verdt det. Jeg liker det også fordi det kan trekkes høyere opp i ryggen enn de fleste andre plagg, det gir ikke utslipp over ryggfetteffekten. For prisen er fødselsbeltet vel verdt å prøve.

  Reply
 • massage gun . I’ve always had issues with flexibility as a frequent gym goer, and recently have had real problems with Sciatica from tight hamstrings and quads. I was recommended this by my physio – and I’m so impressed!! I’m mixing it with a regular stretching routine after training, but then also using it a few mornings a week to help activate my back muscles and make me more agile for the day.

  You don’t need to use massage gun very long each day, but it really makes a difference and is easy to use. I recommend to do some research online on how to use it first as there are different areas to target with the different applicators.

  I chose the Opove G3 Pro because I wanted something which had several applicators to work on different groups, and several speed options. One of the major decision factors for me was the noise level, as I’d read reviews that many were not quiet. This percussion gun is super quiet!! I couldn’t believe it, if you’re like me and don’t want a black & decker drill going off when you’re trying to relax – then look no further.

  The battery also is strong, lasting me at least 3 hours per charge cycle. And the carry case is useful, as otherwise I’d be sure to lose the applicators. The top speed is very powerful, and 3 speeds is really enough. You don’t need more massage gun, I don’t know why you’d need 10-30!! I use bottom speed for a light massage or activation, and top speed with some force when I really want to work out a major muscle group.

  Reply
 • Konstig fråga kanske men Andreas Wijks glittriga skjorta/kavaj – varifrån är den?
  Skulle så gärna vilja veta.

  Reply