Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:32 | September 28, 2019

20 YEARS OF SHOPBOP

1. Stella McCartney 2. Rebecca Minkoff 3. AGOLDE 4. Jacquemus 5. For Love & Lemons 6. Nanuska 7. Nanushka 8. SMYTHE 9. Dr. Martens

_

Shopbop firar 20 år med inget mindre än stor rea under helgen!! En börjar ju sluta förneka att det faktiskt är höst nu så jag passade på att kolla ett varv efter blivande följeslagare för den här säsongen. Är sugen på mycket svar, beige/brunt och burgundy märkte jag. Nanushka-setet ser ju otroligt skönt ut?! Koden STOCKUP19 drar av 20% i kassan på ordrar under $500 och 25% på ordrar över $500. Happy shopping <3 Nu ska jag göra mig i ordning här och sen ge mig ut för lite frisk luft trots regn. Puss! x

_______________________________________

Translation: Shopbop is celebrating 20 years with nothing less than a great sale this weekend!! And since I’ve stopped denying the fact that it’s autumn now I had a look for potential keepers for this season. I’m definitely in the mood for a lot of black, beige/brown and burgundy at the moment. I mean that Nanushka set looks so comfy. The code STOCKUP10 gives you 20% off in the checkout on orders under $500 and 25% off on orders over $500. Happy shopping <3 Now I’ll head out for some fresh air this Saturday. Love! x


11 kommentarer11 kommentarer om “20 YEARS OF SHOPBOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättesnygg senapsgul kavaj. Lite dyr för min del bara…

  Reply
 • I always like your choices but NONE of the things you post nowadays are affordable :/

  Reply
 • I need all of these!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • thought i was the only one thinking this. but appearnently i am not. not only are your outfit posts not affordable (but this is your own choice on how much and on what you want to spend your money on, in case they are not all send to you for free/to promote) but also your shopping boards. no one earns that amount of money (like manybe you or your other well-earning blog friends). pls keep that in mind when you want to further inspire your readers.

  Reply
 • Oooh, så snygg väska! Synd att man har 7 miljoner prylar som måste få plats, haha =)

  Reply
 • Kan inte bestämma mig för en favorit, alla plagg är så snygga!!

  Reply
 • Skulle vara kul att få följa dig genom din blogg också. Kanske 1 blogginlägg där du skriver lite mer än tips om kläder. Ha en underbar dag!

  Reply
 • Har du lagt ner bloggen? Du uppdaterar väldigt sällan och när du väl gör det är det bara för att publicera betalda samarbeten… 🙁

  Reply
 • Utsvängt, äntligen! ^^

  Reply
 • Okej

  Reply
 • Detta är ett bra klädesplagg efter postpartum. Det är tre separata bitar, på grund av det rullar det inte, böjs eller rider upp som andra produkter jag har provat. Det är också lätt att justera för olika delar av kroppen, dvs. höfter och mage. Det tar lite längre tid att börja med eftersom det är tre separata delar, men postpartumbältet är väl värt det. Jag gillar också det eftersom det kan dras upp högre i ryggen än de flesta andra plagg, det ger inte spill över ryggfetteffekten. För priset är postpartum bältet väl värt ett försök.

  Reply