Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:35 | November 30, 2019

DRESS UP FOR WINTER FESTIVITIES

1. Aje 2. Stine Goya 3. Manning Cartell Australia 4. Olivia Von Halle 

5. Bec & Bridge 6. Cotton Citizen 7. Misha Collection 8. Norma Kamali 

9. Bec & Bridge 10. Reformation 11. For Love & Lemons 12. LIKELY

15% off on orders of $200+, 20% off on $500+ & 25% off on $800+


28 kommentarer28 kommentarer om “DRESS UP FOR WINTER FESTIVITIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • What a great selection of items!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Beautiful and gorgeous dress for women

  Reply
 • Love number 9.
  love your blog. Cheers

  Reply
 • I love the first dress! All of them are awesome and I think that some of them would look even better with proper jewelry.

  Reply
 • Hoppas du vill komma tillbaka till vanligt bloggande igen, saknar dig. Ta hand om dig!

  Reply
 • Gillar nummer 6 bäst.
  jag vet att jag är lite udda.. 😛
  vilken tycker du är finast?

  Reply
 • So many great picks, love it!
  Love from Anita / https://dinewinelove.com/

  Reply
 • Alla de svarta klänningarna är verkligen sååå min stil!

  Reply
 • väldigt fina kläder. Jag köpte min mors första klänning.

  Reply
 • did you abandon your blog? :'(

  Reply
 • Hej Lisa!
  Jag har precis börjat fota analogt vilket är hur kul som helst. Men jag undrar hur du får dina filmrullar digitala? Vill ju kunna dela med mig av bilderna digitalt också 🙂 Tacksam för svar! KRAM

  Reply
 • Längesedan man såg något inlägg av dig, hoppas inget har hänt?

  Reply
 • Hej! Jag behöver din hjälp pga du klär dig snyggast i Sverige. Jag ska gifta mig med min tjej på nyårsafton och letar bröllopsklänning. Jag hittar inget jag gillar men har så dålig koll. Har du tips på vad man kan ha på sig? Jag gillar inte för gulliga saker men älskade din elle-klänning. Med vänlig hälsning, det Emma

  Reply
 • Så fina klänningar:(

  Reply
 • Olivia Von Halle-klänningen. Omg, så snygg!

  Reply
 • Synd att man är fattig, haha!

  Reply
 • Gillar i allmänhet inte smala axelband och puffar.
  2. stine goya var snyggast, lite synvilla över det.
  6. cotton citizen är jag lite osäker till, undrar hur den hade sett ut på en europeisk tjej.

  Reply
 • Jag skulle helt enkelt vilja ha allt.. hade bytat om flera gånger om dagen.

  Reply
 • Hej! Har du lagt ner bloggen? Inte bloggat sen nov.. tråkigt!

  Reply
 • Superfina alternativ allihop.

  Reply
 • Åh så fina urval!

  Reply
 • gillar bilderna kul att se

  Reply
 • 😍

  Reply
 • Hej Lisa! Har alltid tyckt det varit trevligt att gå in på din blogg. Är sällan inne på instagram (typ den enda som inte är där) så vet inte om du sagt något där men vore bara så trevligt och veta ifall du tänkt fortsätta och blogga eller inte :). Just nu går jag in här då o då för att se om nån uppdatering kommit eller inte. Såklart behövs absolut inga förklaringar eller för den delen ursäkter, tänker bara att vore schysst mot oss läsare så vi vet ifall vi ska fortsätta att kika in här eller inte :).

  Ha en härlig helg!
  Kram 💗

  Reply
 • Absolutely wonderful! I love your blog.

  Reply
 • Jag hittade bra inlägg här. Jag älskar hur du skriver. Så perfekt!

  Reply
 • Hallå!
  Synd att inlägget är inaktuellt, tycker många kläder är väldigt trevliga.
  Kyss, Sara

  Reply
 • I was apprehensive to buy postpartum girdle but I’m so glad I did! The three different bands allow you to tight each area of your abdomen individually whereas a single belt only allows you one tightness. I personally have a small waist with bigger hips and more pooch just below my belly button. The multiple postpartum girdles allows me to tighten the bottom area tighter than the top. Best postpartum purchase I’ve made postpartum girdle! PS it didn’t fit right out of the hospital but about two weeks later it did and I weighed 226 pregnant and weighed about 195 when I was finally able to fit into it. I’m 5’3”

  Reply